ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

e-Επιμελητήριο: όλες οι συναλλαγές με ένα κλικ
23/01/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το e-Επιμελητήριο είναι μια σύγχρονη διαδικτυακή υπηρεσία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας που προσφέρει νέους και αποδοτικούς τρόπους επικοινωνίας στις επιχειρήσεις-μέλη του.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Κυρίτσης το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου, παρουσίασε τη νέα υπηρεσία.

Μέσω της πλατφόρμας του e-Επιμελητηρίου, προσφέρεται η δυνατότητα εισόδου μέσω των κωδικών ΓΕΜΗ της επιχείρησης ή των κωδικών TAXIS (για τα φυσικά πρόσωπα), ενώ οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες, μπορούν πλέον να πραγματοποιούν σε ελάχιστο χρόνο όλες τις αναγκαίες διαδικασίες, από την άνεση του γραφείου τους.

Τα ηλεκτρονικά πιστοποιητικά που εκδίδονται από το e-Επιμελητήριο, συνοδεύονται από μοναδικό αριθμό αυθεντικοποίησης. Η εφαρμογή προσφέρει δημόσια τη δυνατότητα Ελέγχου Γνησιότητας των Πιστοποιητικών.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών που αφορούν τα μέλη του, για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Πλέον, το σύνολο των υπηρεσιών, πιστοποιητικών και πληρωμών θα παρέχονται και θα υλοποιούνται online και ο χρήστης θα τα προμηθεύεται είτε αυτόματα, είτε σε εύλογο χρονικό διάστημα σε περίπτωση που χρειάζεται περαιτέρω έλεγχος και διασταύρωση στοιχείων.

Ειδικά για την Έκδοση πιστοποιητικού καταγωγής προϊόντων για τους εξαγωγείς απλοποιούνται οι διαδικασίες, προς διευκόλυνση των επιχειρηματικών συναλλαγών καθώς κύριος στόχος μας είναι να μειώσουμε σημαντικά το διοικητικό βάρος των εξαγωγών για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό και, συνεπώς, να τις διευκολύνουμε να πολλαπλασιάσουν τις εξαγωγές τους ενθαρρύνοντας την εξωστρέφεια.

Τα διαθέσιμα είδη των πιστοποιητικών τα οποία θα μπορείτε να προμηθευτείτε online και γενικότερα οι προσφερόμενες υπηρεσίες του e-Επιμελητηρίου, συνεχώς θα εμπλουτίζονται και θα αναβαθμίζονται.

Με τη δυνατότητα έναρξης ατομικής επιχείρησης μέσω gov.gr, παράλληλα με την υπηρεσία μιας στάσης που λειτουργεί επιτυχώς εδώ και καιρό από τα Επιμελητήρια, αναβαθμίζουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας με τη λειτουργία & του e-chamber.

Με αυτό τον τρόπο, μειώνουμε τους χρόνους & τα κόστη που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση των μελών μας, συμβάλλοντας κι εμείς στην ελαχιστοποίηση της γραφειοκρατίας.

Επιπρόσθετα, το Επιμελητήριό μας έχει ξεκινήσει τη διαδικασία δημιουργίας νέου site πιο λειτουργικού & πιο εύχρηστου για όλα τα μέλη μας με απλοποιημένες διαδικασίες, πρόσβαση σε αξιόπιστη και στοχευμένη πληροφόρηση εξατομικευμένη σύμφωνα με τις ανάγκες των επιχειρήσεών μας.

Το έργο θα έχει ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

 

1IMG_2777_F5631.jpg

 

CHAMBER1_F5709.jpg

 

CHAMBER3_F5784.jpg

 

CHMABER2_F5742.jpg

Δείτε σύντομη παρουσίαση του echamber στο επισυναπτόμενο αρχείο.

  

 

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
space
velos Σύντομη Παρουσίαση eChamber

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss