ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας συμμετείχε στο 1ο Transnational Project kick-off meeting του προγράμματος «Pall Push II», Integrating the European Knowledge in employment and entrepreneurship for Disadvantaged Groups» (Erasmus+).
07/06/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

   Στις 2 και 3 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Πράγα, η πρώτη δια ζώσης διακρατική συνάντηση των εταίρων του προγράμματος «Pall Push II», Integrating the European Knowledge in employment and entrepreneurship for Disadvantaged Groups» (Erasmus+)από τους φορείς που συμμετέχουν ( Τσεχία, Ιταλία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ρουμανία, Κροατία και Πορτογαλία). Από την Ελλάδα μοναδικός εκπρόσωπος είναι το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.Στις εργασίες του προγράμματος συμμετείχαν ο κ. Χρήστος Σανίδας, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων & μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου καθώς και οι κ. Χριστόφορος Παπαβασιλείου, κ. Αναστασία Τζιβελέκα, συνεργάτες του φορέα.

 

 Το Πρόγραμμα «Ενσωμάτωση της ευρωπαϊκής γνώσης στην απασχόληση και την επιχειρηματικότητα για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες» αποτελεί μέρος του Erasmus + και στοχεύει στη στήριξη της εκπαίδευσης και της κατάρτισης.

 

 Στα πλαίσια των συναντήσεων πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις και παρουσιάσεις που είχαν ως αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν και να εμβαθύνουν στους στόχους του έργου, να συμφωνήσουν από κοινού την μεθοδολογία υλοποίησης των επιμέρους δράσεων και να διασαφηνίσουν τα σημαντικότερα μέσα για να απευθυνθούν στις «ομάδες – στόχους» που θα επωφεληθούν από τις δράσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν αφού προηγηθούν τα απαραίτητα οργανωτικά βήματα.

 

 Με τη συμμετοχή του στο  πρόγραμμα «Pall Push II», το Επιμελητήριο Φθιώτιδας αναπτύσσει την εξωστρέφεια του με σκοπό να αποκτήσει μεγαλύτερη πρόσβαση σε ευρωπαϊκές καλές πρακτικές και καινοτόμες ιδέες που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να ανταπεξέλθουν στις σύνθετες ανάγκες της εποχής.

 

Απώτερος στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση της πρόσβασης στην εκπαιδευτική διαδικασία για τα άτομα με χαμηλή εξειδίκευση, ώστε να διευκολυνθεί η επανένταξη τους στην αγορά εργασίας και η επιτυχής επιχειρηματική δραστηριοποίηση από τις δεξιότητες και τις γνώσεις που θα αποκτηθούν.

 

IMG_1808_F20873.jpg

IMG_1810_F20906.jpg

IMG_1813_F20939.jpg

IMG_1816_F20994.jpg

PRAGUEMEETING_F21027.JPG

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss