Σε ένα από τα πιοκεντρικά περίπτερατης έκθεσης και συγκεκριμένα στο περίπτερο 12 τοΘεματικό Σαλόνι Ελιάς-Ελαιολάδου, θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών σε ένα περιβάλλον άκρως εκλεπτυσμένο όπως του αρμόζει.
Για πρώτη φορά, στήνεται έναμπαρ ελαιολάδου, με πρωταγωνιστές τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, από κάθε γωνιά της χώρας. Με την παρουσία γευσιγνωστών, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, δίνεται πλέον η ευκαιρία στους ξένους εμπορικούς επισκέπτες αλλά και στους Έλληνες, να ενημερωθούν για τα ελαιόλαδα της χώρας μας.
Η ομάδα των «ειδικών», θα αποκαλύψει τα μυστικά της γευσιγνωσίας του ελληνικού ελαιολάδου σε ένανειδικά διαμορφωμένο χώροπου θα δημιουργηθεί στην είσοδο του περιπτέρου, με απώτερο σκοπό την παρουσίαση όλων των ετικετών και γευστικής δοκιμής αυτών.
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)