ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» από τις 18 έως 21 Μαΐου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
24/11/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά από τις  18 έως 21 Μαΐου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η Γαστρονομία, ο Τουρισμός και ο Πολιτισμός είναι τα 3 βασικά μας υλικά και με αυτά θα πραγματοποιήσουμε ένα ταξίδι “εμπειρία” στην Ελλάδα.
 
Επισκεφθείτε το επίσημο website της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση»  
www.elladosgefsi.gr και ενημερωθείτε αναλυτικά για την διοργάνωση!

 

Τι είναι η «Ελλάδος Γεύση»


Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» είναι η μοναδική διοργάνωση στην Ελλάδα η οποία εξετάζει και παρουσιάζει τη Γαστρονομία, τον Τουρισμό & τον Πολιτισμό της Ελλάδας μέσα από μια άριστη ποιοτικά διοργάνωση. Στόχος μας είναι η προβολή της ολοκληρωμένης εικόνας της Ελλάδας μέσω της συμμετοχής των Περιφερειών, Δήμων & επιχειρήσεων.
 
Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» προσεγγίζονται προσεκτικά & υπεύθυνα ο πολιτισμός, η γαστρονομία & ο τουρισμός σε όλες τις εκφάνσεις τους από τα πλέον αρμόδια όργανα κάθε περιοχής που είναι οι Περιφέρειες & οι Δήμοι με τη συμμετοχή & συνεργασία των οποίων η AlfaExpo προχωράει σε διοργάνωση επιπλέον παράλληλων εκδηλώσεων όπως εκθέσεις φωτογραφίας, προβολή ντοκιμαντέρ, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, live εκδηλώσεις μαγειρικής & b2b συναντήσεις με φιλοξενούμενους εμπορικούς επισκέπτες από το εξωτερικό.
 
Μια μεγάλη παραγωγή εργάζεται ήδη για την υλοποίηση ενός ακριβού και άριστου project το οποίο δύναται να ταξιδέψει και στο εξωτερικό. Μια αυθεντική παραδοσιακή ελληνική γειτονιά ετοιμάζεται να σκηνογραφηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Στην Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» οι διάσημοι σεφ προβάλλουν τη γαστρονομία της Ελλάδας μέσω των παραδοσιακών συνταγών, οι φιλοξενούμενοι bartenders προετοιμάζουν ελληνικά αφεψήματα και κοκτέιλ για τους επισκέπτες αλλά και κερνάμε τον πρωινό καφέ στην ειδικά διαμορφωμένη πλακόστρωτη πλατεία μας στα χρωματιστά τραπεζάκια της.

 

 

 

 

 
 

Κατασκευή Παραδοσιακού χωριού

Παραδοσιακό Παντοπωλείο & Καφέ στο κέντρο της Έκθεσης όπου προβάλλεται η Γαστρονομία της Ελλάδας.

Live εκδηλώσεις Μαγειρικής από διάσημους σεφ.

Ημερίδες, Success Stories & Εκπαιδευτικά Σεμινάρια.

Προβολές & Εκθέσεις φωτογραφίας.

Μουσικοχορευτικές Εκδηλώσεις.

B2B συναντήσεις με φιλοξενούμενους εμπορικούς επισκέπτες από το εξωτερικό. 

 

Τι διαφορετικό έχει η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»;

Η πρώτη διοργάνωση του 2016 μας έδειξε το δρόμο για την επόμενη Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», με επισκεψιμότητα που ξεπέρασε τις 15.000 ανέδειξε την Έκθεση σε μια αρκετά σημαντική διοργάνωση για την Ελλάδα.

Στην «Ελλάδος Γεύση» απομακρυνόμαστε από τα πρότυπα εκθέσεων όπως τα γνωρίζαμε ως σήμερα και είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη διοργάνωση η οποία στόχο της έχει την ανάδειξη της ενεργητικής Ελλάδας.
Πως θα σας φαινόταν να χρειαστεί να ταξιδέψετε ως το Περιστέρι για να πιείτε τον φρεσκοψημένο πρωινό σας καφέ στην πλακόστρωτη πλατεία του χωριού σας; Σας καλούμε να σας προσφέρουμε κοκτέιλ από ελληνικά αποστάγματα & αναψυκτικά, παραδοσιακές γεύσεις αλλά και πιο gourmet εκδοχές της παραδοσιακής κουζίνας στα χρωματιστά μας τραπεζάκια.

Όσον αφορά στον πολιτισμό, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι προετοιμάζονται να δεχτούν έλληνες δημιουργούς, φωτογράφους, performers οι οποίοι θα παρουσιάσουν την Ελλάδα από τα δικά τους μάτια. Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», δεν θα μείνουν παραπονεμένοι ούτε οι μικροί μας φίλοι καθώς χώροι απασχόλησης τους περιμένουν για να αναβιώσουμε μαζί τα παιχνίδια της Ελλάδας.

 

 

 

 

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss