ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

13η ΈΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
19/12/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Μεταξύ των ημερομηνιών 24-29 Ιανουαρίου 2017 πρόκειται να πραγματοποιηθεί ΙΜΟΒ 2017-13η ΈΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ στην Τουρκία   Istanbul ,στον εκθεσιακό χώρο ISTANBUL EXPO CENTER/CNR EXPO  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

 

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς: Έπιπλα σπιτιού, κρεβατοκάμαρες, παιδικά έπιπλα, τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες, πολυθρόνες και αξεσουάρ για έπιπλα.

 

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (22-25 Ιανουάριος 2017) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (22-25 Ιανουάριος 2017) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

 

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 22-25 Ιανουαρίου 2017(διαμονή 3 νυχτών).  Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

 

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα :

http://cnrimob.com/index.aspx?ln=2

 

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συννημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις11.01.2017 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail  atina@economy.gov.tr   

     

 

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss