ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Συνεδριακού Κέντρου «Αθανάσιος & Μαίρη Ακρίδα» στη Σπερχειάδα, την Τετάρτη 2 Μαίου 2018 και ώρα 18:00
30/04/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου να παρευρεθούν στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου «Αθανάσιος & Μαίρη Ακρίδα» στη Σπερχειάδα, την Τετάρτη 2  Μαίου 2018  και ώρα 18:00 με θέματα:

 

1)       Τοποθετήσεις εκπροσώπων των επαγγελματικών φορέων της ευρύτερης περιοχής Δήμου Μακρακώμης επί προβλημάτων που τους απασχολούν.

 

2)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Σπερχειάδας για συνδιοργάνωση της εκδήλωσης «EnduroRoumelis». (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

3)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Ν. Φθιώτιδας και Ν. Ευρυτανίας για επιχορήγηση ενόψη διοργάνωσης εκδήλωσης των. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

4)       Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το από 21-3-2018 έγγραφο της ΟΜΑΕ με θέμα «Συνεργασία Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος για την διεξαγωγή και φιλοξενία του Διεθνούς Αγώνα  ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2018» και λήψη απόφασης. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

5)       Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το με αρ. πρωτ. 30/23-3-2018 έγγραφο αίτημα της ΑΛΑΛ  για συνδιοργάνωση του α) Αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ασφάλτου στις 12-5-2018 και του β) Αγώνα του 54ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αγώνων Ράλλυ χώματος στις 13-5-2018  και λήψη απόφασης. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

6)       Καθορισμός «Εξόδων Παράστασης» του Προέδρου και των μελών της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας (αρ. 76 παρ. 2α Ν.4497/2017). (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

7)       Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το πρακτικό της Τριμελούς Επιτροπής Αξιολόγησης των προσφορών που υποβλήθηκαν για την προμήθεια υπηρεσιών εξωτερικών συνεργατών και την σχετική απόφαση της ΔΕ. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

8)       Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για την έγκριση του Π/Υ του Επιμελητηρίου μας έτους 2018. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

9)       Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το Αντίγραφο κίνησης της μερίδας μας στο κοινό κεφάλαιο του Ν. 2469/97 το χρονικό διάστημα 29-12-2017 έως 30-3-2018. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

10)    Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

 

Στην ανωτέρω συνεδρίαση καλούνται επίσης να παραβρεθούν οι Τοπικοί άρχοντες αλλά και οι εκπρόσωποι των Επαγγελματικών Φορέων προκειμένου να εκθέσουν στα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου τους προβληματισμούς τους επί θεμάτων που τους απασχολούν αλλά και τις προτάσεις τους για την βελτίωση της τοπικής οικονομίας.

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss