ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σεμινάριο με θέμα: “ Social Media Marketing in Russia''
03/06/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στο σεμινάριο με θέμα: “ Social Media Marketing in Russia”, που διοργανώνει στις 4 Ιουνίου 2018, στο Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών (Σοφοκλέους  & Πεσματζόγλου 1, Αθήνα).
Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια του επίσημου Έτους Τουρισμού  Ελλάδας- Ρωσίας 2017/2018 και στοχεύει στην ενημέρωση των ελληνικών επιχειρήσεων, κυρίως τουριστικών αλλά και από άλλους κλάδους, προκειμένου να γίνεται  αξιοποίηση και ορθή χρήση των υφιστάμενων εργαλείων προβολής και διαφήμισης μέσω του Διαδικτύου και ειδικότερα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης(βλ. συνημμένο Russian Social Media Presentation) . 
Εμπειρογνώμονες- εκπρόσωποι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Ρωσίας, ανάμεσά τους η κα. Mariia Andreeva-Andrievskaia, Group Head, Key Accounts International Sales της Υandex, η καLudmila Eliseeva, Sberbank Technologies (Segmento platform) και άλλοι εκπρόσωποι οι οποίοι θα ενημερώσουν, αλλά και θα απαντήσουν στα ερωτήματα των ελληνικών επιχειρήσεων, που επιθυμούν να χαράξουν μια επιτυχημένη social media marketing στρατηγική στη Ρωσία.
Αρωγοί στην υλοποίηση της εν λόγω πρωτοβουλίας στάθηκαν η DPG Digital Media, η Αegean Airlines, ο Όμιλος Grecotel και η Εθνική Τράπεζα, ενώ στη διοργάνωση του σεμιναρίου συνέβαλαν και η Russian Media Group , η GLOBE ONE Digital και η Contact Publications Ltd.
Για περισσότερες πληροφορίες και  δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στα τηλ. 210 6981127 / 211 7007043, info@hrcc.gr;office@hrcc.gr.
 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss