ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κος Αθ. Κυρίτσης
08/06/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Κυρίτση Αθανάσιο, υποδέχθηκε ο Πρόεδρος κ. Γιαγιάκος Βασίλειος στο Επιμελητήριο Τρικάλων.  

Μια αναλυτική και δημιουργική συζήτηση είχαν οι δύο πρόεδροι κυρίως για τον αγροτικό και τον τουριστικό τομέα. Ο κ. Κυρίτσης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων μιας και είναι το πρώτο Επιμελητήριο που λειτουργεί Αγροτικό τμήμα και είναι επίσης φορέας διαχείρισης του Ενιαίου Φορέα Στήριξης της Τουριστικής Δραστηριότητας σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. 

Ο κ. Γιαγιάκος ενημέρωσε επίσης τον κ. Κυρίτση ότι κατόπιν επικοινωνίας που είχε με πολλούς από τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της Ελλάδας, έδειξαν ενδιαφέρον στην πρότασή του για δημιουργία Δικτύου συνεργασίας μεταξύ των Επιμελητηρίων που θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα για υλοποίηση στοχευμένων κοινών δράσεων. Σύμφωνος στην απόφαση αυτή για τη δημιουργία του δικτύου με συναντήσεις εργασίας στα Τρίκαλα, στάθηκε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, μιας και η περιοχή του διαθέτει σημαντικό υπόβαθρο στις αγροτικές καλλιέργειες. 

Τέλος, οι δύο πρόεδροι ανανέωσαν το ραντεβού τους για επόμενη συνάντηση προκειμένου να συζητήσουν δράσεις και πρακτικές που αφορούν την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος.  

DSC00117_W_F5595.JPG

 DSC00115_W(1)_F5569.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss