ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας πραγματοποίησε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας
11/06/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και συγκεκριμένα στο Διοικητή κ. Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη, πραγματοποίησαν την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιπρόεδρος & Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ανδρέας Κολοκυθάς καθώς και τα μέλη του ΔΣ οι κ. Κωνσταντίνος Γιώτας & Ιωάννης Κούτρας.

Αφού του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο έργο του, ενημερώθηκαν για ζητήματα οργάνωσης & λειτουργίας του Νοσοκομείου. Ο κος Διοικητής τους διαβεβαίωσε ότι κύριο μέλημα της Διοίκησης καθώς και του ιδίου προσωπικά, είναι η αποδοτικότερη λειτουργία του ΓΝΛ καθώς και η μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών. Ένα από τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, το οποίο τονίσθηκε ιδιαίτερα, είναι η έλλειψη προσωπικού ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις για την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών υγείας.  Ένα ακόμη θέμα που τέθηκε ήταν το ζήτημα με τις προμήθειες αγαθών & υπηρεσιών για τη λειτουργία του και αυτό που τονίσθηκε από πλευράς Επιμελητηρίου ήταν η στήριξη της τοπικής αγοράς και οικονομίας, στο πλαίσιο ανταγωνιστικών τιμών. Επιπλέον, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας ενημέρωσε το Διοικητή για την πρόθεσή του να ενεργοποιήσει την τράπεζα αίματος που είχε δημιουργηθεί κατά το παρελθόν. Τέλος, τονίσθηκε η αναγκαιότητα κοινών δράσεων για την ηθική & κοινωνική στήριξη του έργου του Νοσοκομείου, στην προσπάθεια για αλλαγή ως προς τις οργανωτικές και διοικητικές διαδικασίες για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος.

 

GNL_F2435.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss