αρχική σελίδα
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
INVESTMENT TOOLS
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους στη Λαμία
12/06/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ο κ. Φώτης Κουρμούσης, ειδικός τομεακός γραμματέας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, βρέθηκε στη Λαμία προσκεκλημένος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας & της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατ. Στερεάς, τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018. Κύριο θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης ήταν οι ρυθμίσεις χρεών των επιχειρήσεων και των Ελευθέρων Επαγγελματιών.

Στις σύντομες τοποθετήσεις τους τόσο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αθ. Κυρίτσης, όσο και ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Φθιώτιδας κ. Κ. Μπέλλης, αφού καλωσόρισαν τον κ. Κουρμούση επισήμαναν τα προβλήματα των τοπικών επιχειρήσεων και την αδυναμία πρόσβασης στη ρευστότητα, αναφέρθηκαν στον εξωδικαστικό μηχανισμό ο οποίος αποτελεί μία διεθνώς καλή πρακτική και ζήτησαν να βελτιωθούν οι όροι πρόσβασης των επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση και να καταβληθούν προσπάθειες ώστε η πλειονότητα των επιχειρήσεων να ωφεληθεί από τον εξωδικαστικό μηχανισμό και τη ρύθμιση των 120 δόσεων.

Ο Ειδικός Γραμματέας ανέλυσε το νόμο για τη ρύθμιση των χρεών, αναφέρθηκε στις βασικές προϋποθέσεις υπαγωγής και απάντησε στις ερωτήσεις των φορέων, επιχειρηματιών, πολιτών για τις διαδικασίες ένταξης στη ρύθμιση. Τέλος, ανέφερε ότι σχεδιάζεται μέχρι το τέλος του έτους η δημιουργία επενδυτικής τράπεζας στην Ελλάδα.

kourmousisfoto_F32484.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Έλεγχος Εγκυρότητας Πιστοποιητικού
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αποφάσεις ΔΣ-ΔΕ