ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Στα Τρίκαλα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Κυρίτσης για τη δημιουργία αγροτικού δικτύου Επιμελητηρίων.
16/07/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το πρωί του Σαββάτου 14 Ιουλίου 2018 παρευρέθηκαν στα Τρίκαλα, 11 Πρόεδροι Επιμελητηρίων & μέλη των Διοικήσεων αυτών, με κοινό χαρακτηριστικό τους το ενδιαφέρον για τη στήριξη και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής κατόπιν σχετικής πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων καθώς είναι το πρώτο στην Ελλάδα που ίδρυσε αγροτικό τμήμα και υλοποιεί αρκετά χρόνια δράσεις προς ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα. Συγκεκριμένα στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από τα εξής Επιμελητήρια: Πρέβεζας, Αιτωλοακαρνανίας, Λάρισας, Κοζάνης, Άρτας, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Καρδίτσας, Σερρών, Λακωνίας και Γρεβενών.
Σκοπός της σύσκεψης, ήταν η δημιουργία δικτύου για σχεδιασμό και υλοποίηση από κοινού, μιας σειράς συλλογικών δράσεων προς όφελος του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα. Βαθιά πεποίθηση των παρευρισκομένων Προέδρων είναι ότι με τη συνεργασία, μπορούν να πετύχουν περισσότερα αποτελέσματα προκειμένου να γίνει η Ελλάδα ένας δυναμικός πυλώνας αγροτικής ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή.
Ακολούθησε εκτενής συζήτηση με τις τοποθετήσεις των Προέδρων για τη δημιουργία αγροτικού τμήματος στα Επιμελητήρια που εκπροσωπούν και τον τρόπο λειτουργίας της διεπιμελητηριακής αυτής δικτύωσης. Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με την υπογραφή ενός αρχικού Συμφώνου συνεργασίας, στο οποίο καθορίζονται οι στόχοι και το πλαίσιο συνεργασίας με σαφείς δραστηριότητες.
Το φθινόπωρο θα ακολουθήσει νέα σύσκεψη προκειμένου να διευρυνθεί το Σύμφωνο και από άλλα Επιμελητήρια που θέλουν να αναπτύξουν δράσεις για τον πρωτογενή τομέα.
diktyo1_F8659.jpg
diktyo3_F8440.jpg
diktyo5_F8479.jpg
diktyo_F8398.jpg

 

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss