ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας την Δευτ. 30 Ιουλίου και ώρα 18:00
20/07/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018  και ώρα 18:00 με θέματα:

 

1)       Έγκριση των Πρακτικών των με αρ. 5/2-5-2018 και 6/6-6-2018 συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

2)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί των διαλαμβανομένων στο με αρ. 31274/13-7-2018 έγγραφο του Δήμου Λαμιέων με θέμα: Πρόσκληση υποβολής προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» με τίτλο «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου» για συμπράξεις Δήμων και Εμπορικών Συλλόγων ή Επιμελητηρίων. (εισηγητής κ. Σανίδας)

 

3)       Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην Διαβούλευση διαμόρφωσης της στρατηγικής της «Ολοκληρωμένης Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης» (ΟΣΒΑΑ) του Δήμου Λαμιέων και του Σχεδίου Δράσης «Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης» (ΟΧΕ). (εισηγητής κ. Σανίδας)

 

4)       Ενημέρωση του ΔΣ για την απόφαση της ΔΕ για την επιδότηση συμμετοχής μελών του Επιμελητηρίου μας στο  «AGROfest ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1Ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας & Κτηνοτροφίας».  (εισηγητής  κ. Σανίδας)

 

5)       Ενημέρωση του ΔΣ για την απόφαση της ΔΕ για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας στην 83η ΔΕΘ με περίπτερο 30 τ.μ. σε χώρο που έχει διατεθεί κατόπιν ειδικής συμφωνίας της ΔΕΘ με την ΚΕΕΕ. (εισηγητής κ. Σανίδας)

 

6)       Ενημέρωση του ΔΣ για την απόφαση της ΔΕ για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας στην έκθεση «Πολιτισμού – Τουρισμού – Γαστρονομίας – Οίνου» που θα διεξαχθεί 19-21/10/2018 στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα επ’ ευκαιρία της διεξαγωγής  του «16ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας». (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

7)       Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για τα αποτελέσματα της συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα στις 14/07/2018 κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων, με σκοπό τη δημιουργία Αγροτικού Δικτύου Ελληνικών Επιμελητηρίων για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας του πρωτογενούς τομέα και λήψη απόφασης . (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

8)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του με αρ. 2/9-7-2018 εγγράφου αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δομοκού. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

9)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του από 12-7-2018 εγγράφου αιτήματος του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών Μακρακώμης. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

10)    Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για την έγκριση του Ισολογισμού και του Οικονομικού Απολογισμού οικονομικού έτους 2016 από τον Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

11)    Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το αντίγραφο της κίνησης της Μερίδας μας στο Κοινό Κεφάλαιο του Ν. 2469/97 το χρονικό διάστημα 30/3/2018 - 29/6/2018 . (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

12)    Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για την «Πρόταση Φορέων για την ΠΕΛ» όπως αυτή συνδιαμορφώθηκε στην από 25-6-2018 σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας καθώς επίσης και για τα όσα συζητήθηκαν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Πιτσιόρλα στην πόλη μας και λήψη απόφασης. (εισηγητής   κ. Φλιώκας )

 

13)    Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss