ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

«Έφυγε» ο Δημήτρης Μουτσουρούφης
13/09/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ία εμβληματική μορφή για τους ανθρώπους της αγοράς της Λαμίας & της Φθιώτιδας, ο Δημήτρης Μουτσουρούφης έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά μετά από μια σύντομη περιπέτεια με την υγεία του, η οποία δυστυχώς του έκοψε το νήμα της ζωής στα 80 του χρόνια.

Ο Δημήτρης Μουτσουρούφης υπηρέτησε τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας επί σειρά ετών. Για τη μακροχρόνια δράση του βραβεύτηκε από όλους σχεδόν τους εμπλεκόμενους με το εμπόριο φορείς. Από το 1982 έως το 1992 υπήρξε Γενικός Γραμματέας ενώ από το 1993 μέχρι το 2002 διετέλεσε Πρόεδρος.

Στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας ανέπτυξε επίσης πλούσια δράση, από το 1992 έως το 1993 ως Γενικός Γραμματέας και από το τέλος του 1993 έως το 2002 σαν μέλος του ΔΣ. Η δράση του εκλιπόντος επεκτάθηκε και στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, από το 1996 έως το 1999, εκπροσωπώντας την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς. Υπήρξε επίσης μέλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.

Από τους παλαιότερους εμπόρους στη Λαμία, υπήρξε άψογος επαγγελματίας, υπόδειγμα τιμιότητας, ήθους αλλά και ανθρωπιάς. Άνθρωπος δραστήριος, ανήσυχος, που ενδιαφερόταν για τα κοινά και την προκοπή του τόπου του, ακέραιος ως χαρακτήρας, υποστήριζε και συμβούλευε όλους τους νέους επαγγελματίες.

Αγνός αγωνιστής για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, κύριος εκφραστής και μπροστάρης  στους αγώνες όλων των επαγγελματιών. Όλοι εμείς σήμερα που υπηρετούμε τον Επιμελητηριακό θεσμό, οφείλουμε να έχουμε ως πρότυπο τον άνθρωπο πρώτα απ’ όλα, Δημήτρη Μουτσουρούφη, και οδηγό τη σημαντική - πολύπλευρη και πλούσια- δράση που αφήνει πίσω του.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (14/9/18) στις 11:00 το πρωίστον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας.

 Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Πρόεδρε, αγαπημένε Δημήτρη, Καλό ταξίδι …

 

 moutsouroufis2_F16553.jpg

Moutsouroufis1_F14783.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss