ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00
20/09/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

 

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018  και ώρα 18:00 με θέματα:

              

  1. Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 7/30-7-2018 συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.
  2.  Έγκριση καταβολής της συνδρομής του Επιμελητηρίου μας προς την Κ.Ε.Ε. βάση των εισπραχθέντων το έτος 2017 συνδρομών των μελών μας. (εισηγητής  κ. Ρίζος)
  3.  Απόδοση του 3% επί των εισπραχθέντων το έτος 2017 συνδρομών των μελών μας για την οικονομική ενίσχυση της ΓΣΕΒΕΕ, της ΕΣΕΕ, του ΠΣΕ, του ΣΕΒΘ & Κ.Ε και των Ομοσπονδιών Ν. Φθ/δας μελών της ΓΣΕΒΒΕ & ΕΣΕΕ. (εισηγητής κ. Ρίζος)
  4.  Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για τα όσα συζητήθηκαν στην Γ.Σ. της ΚΕΕ καθώς επίσης και για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας στην 83η ΔΕΘ. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)
  5.  Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του με αρ. πρωτ. 56/30-8-2018 αιτήματος της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας για την παραχώρηση γραφείου για τον υπάλληλο της ΠΕΛ έως ότου καταστούν λειτουργικά τα γραφεία της Εκθέσεως. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)
  6.  Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος της επιχείρησης μέλος μας  «Ι. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ζ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» για την οικονομική ενίσχυση της ενόψη της συμμετοχής της στον Παγκόσμιο διαγωνισμό cocktail (WCC2018) που διοργανώνει η Παγκόσμια Ένωση Barmen στο Ταλίν της Εσθονίας. (εισηγητής κ. Σανίδας)
  7.  Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για τις διαδικασίες προετοιμασίας του Φακέλου υποβολής προτάσεως σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» με τίτλο «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου» για συμπράξεις Δήμων και Εμπορικών Συλλόγων ή Επιμελητηρίων. Λήψη αποφάσεων, εξουσιοδότηση της ΔΕ για περαιτέρω ενέργειες. (εισηγητής κ. Σανίδας)
  8.  «16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας (19-21/10/2018 Ζάππειο)». Ενημέρωση των μελών του ΔΣ και έγκριση αποφάσεων της ΔΕ επί διαδικαστικών θεμάτων της συμμετοχής μας». (εισηγητής κ. Κυρίτσης)
  9.  Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για την έγκριση της 1ης τροποποίησης του Π/Υ του Επιμελητηρίου μας Οικ. Έτους 2018. (εισηγητής  κ. Ρίζος)
  10.  Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ     ΦΘ/ΔΑΣ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss