ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας εντείνει τις συνεργασίες του...
20/09/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 Συνάντηση με την Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κα Ι. Λαλιώτου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018, στην αίθουσα συνεδριάσεων της επιτροπής ερευνών στο Βόλο. Κύριος στόχος της σύσκεψης εργασίας, ήταν ο σχεδιασμός και η υλοποίηση δράσεων για την υποστήριξη των επιχειρήσεων - μελών του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές.

Ο υπεύθυνος συμβουλευτικής στήριξης επιχειρήσεων & μέλος της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου κ. Χ. Σανίδας ανέπτυξε τις προτεραιότητες που έχει θέσει το Επιμελητήριο όσον αφορά την κατάρτιση - εκπαίδευση μέσω πιστοποιημένων σεμιναρίων, το σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων ERASMUS+ για την επιχειρηματική κοινότητα καθώς και το ζήτημα της στενότερης συνεργασίας και μεταφοράς τεχνογνωσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Από την πλευρά της, τόσο η κα Λαλιώτου, όσο και οι παριστάμενοι εκπρόσωποι Σχολών και Τμημάτων, ανέλυσαν το πλαίσιο δράσης που έχει αναπτύξει το Πανεπιστήμιο όσον αφορά τα ερευνητικά, ευρωπαϊκά και εκπαιδευτικά προγράμματα. Και οι δύο πλευρές, συμφώνησαν να δημιουργηθεί μία άτυπη ομάδα εργασίας για την υλοποίηση κοινών δράσεων και ενεργειών.

 1_F13820.jpg
2_F13846.jpg
3_F13882.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss