ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

7ο Συνέδριο Κατασκευαστών ΠΟΒΑΣ: Όλος ο Κλάδος στηρίζει το μεγάλο γεγονός, 19-21 Οκτωβρίου 2018, Τρίκαλα
12/10/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Με θέα τον Θεσσαλικό κάμπο η πόλη των Τρικάλων θα φιλοξενήσει το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών από Παρασκευή 19 έως και Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στο Ξενοδοχείο «Ananti City Resort».

Στον παλμό των προετοιμασιών του 7ου Συνεδρίου Κατασκευαστών 2018 και σε συνέχεια των προσπαθειών της για ενημέρωση, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ), διοργανώνει σε συνεργασία με την Profilmedia και την Profilgroup μία ακόμα μεγάλη συνάντηση του Κλάδου από την οποία θα προκύψουν οι στόχοι για το μέλλον που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Με σύνθημα «Κοιτάμε Μπροστά» το Συνέδριο της Ομοσπονδίας θα περιλαμβάνει εισηγήσεις και τοποθετήσεις προσκεκλημένων ομιλητών και συνέδρων, με στόχο τις απαντήσεις σε καίρια ζητήματα και προβληματισμούς όσων απασχολούνται στον Κλάδο του Αλουμινίου και των Μεταλλικών Κατασκευών γενικότερα.

Θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, την μαθητεία στις επιχειρήσεις του κλάδου, την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου του επαγγέλματος, τους συνεργατικούς σχηματισμούς, τα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, τις ανακαινίσεις και αντικαταστάσεις με προϊόντα σύγχρονης τεχνολογίας και την ανάκαμψη του Κλάδου βάζοντας φρένο στην περαιτέρω συρρίκνωσή του, καθώς και τον έλεγχο της ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, την εκλογίκευση και τρόπους ελέγχου εισαγωγών από όμορες Βαλκανικές χώρες, την εξωστρέφεια και τον εξαγωγικό προσανατολισμό των επιχειρήσεων κ.ά.

Ένα Πανελλήνιο Συνέδριο που αποτελεί πάντα μοναδική ευκαιρία συνάντησης όλων των ανθρώπων του Κλάδου για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων. Σημείο αναφοράς στην πληροφόρηση και κόμβος συνάντησης χορηγών, επαγγελματιών και επιστημόνων.

Στο 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών 2018 συμμετέχουν Φορείς και Επιχειρήσεις του Κλάδου (κατασκευαστές, βιομηχανίες διέλασης και έλασης, παραγωγοί πούδρας, εταιρείες επιφανειακής επεξεργασίας, κατασκευαστές εξαρτημάτων και μηχανημάτων, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, ενεργειακοί επιθεωρητές κ.λ.π.)

Το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Τρικάλων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Τρικκαίων και το Επιμελητήριο Τρικάλων, θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άψογη διοργάνωση του μεγάλου αυτού γεγονότος και θα φροντίσουν για τη φιλοξενία όλων των συμμετεχόντων.

Το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό του Κλάδου και διοργανώνεται σε μια μεταβατική περίοδο, όπου η ανασυγκρότηση των δυνάμεων του παραγωγικού κλάδου κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου αυτό να μεταφραστεί σε μια δυναμική ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις. Σε αυτή τη χρονική συγκυρία το 7ο Συνέδριο έρχεται να συμβάλει τα μέγιστα στην προώθηση του Κλάδου στην ελληνική επικράτεια.

Τις εργασίες του 7ου Συνεδρίου θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι εταιρειών από όλες τις ειδικότητες του κλάδου των δομικών κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου. Επίσης παρόντες στο Συνέδριο θα είναι φορείς, ενώσεις και σύνδεσμοι από τον τομέα των κατασκευών, καθώς και εκπρόσωποι των ανώτερων, ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και της μέσης επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Επιπροσθέτως πρόκειται να παραβρεθούν εκπρόσωποι του κλαδικού τύπου και των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Τόπος διεξαγωγής

trikala

 

Η πανέμορφη πόλη των Τρικάλων δεσπόζει στο κέντρο της Ελλάδας, στο βορειοδυτικό τμήμα της πεδιάδας της Θεσσαλίας. Απέχει 330 χιλιόμετρα από την Αθήνα και 214 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη.

trikala1

 

Η πόλη διακρίνεται για τη ρυμοτομία της και για το επίπεδο έδαφός της, γεγονός που την καθιστά ιδανική για μετακίνηση με το ποδήλατο. Διασχίζεται από τον ποταμό Ληθαίο, που αποτελεί παραπόταμο του Πηνειού ποταμού. Γύρω του έχουν δημιουργηθεί καταρράκτες και εντυπωσιακά συντριβάνια, μετατρέποντας την πόλη σε μία μικρή όαση.

Ξενοδοχείο

ananti (1)

 

Το «Αnanti City Resort» είναι ένα ξενοδοχείο 5* χτισμένο σε ένα λόφο στις παρυφές των Τρικάλων, μόλις 3,5 χιλιόμετρα από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης, με πανοραμική θέα που αγκαλιάζει το Θεσσαλικό κάμπο, τα γύρω βουνά και εκτείνεται ως τα Μετέωρα. Λόγω της προνομιούχου θέσης του και της υψηλής τεχνολογικής συνεδριακής υποδομής του, το ξενοδοχείο «Ananti City Resort» αποτελεί ιδανικό μέρος για τη διοργάνωση εκδηλώσεων αυτού του επιπέδου.

ananti (2)

 

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου και τη συνεργασία του Σωματείου Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Τρικάλων.

 

Tις εργασίες του 7ου Συνεδρίου θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι εταιριών από διάφορες ειδικότητες και συγκεκριμένα:

  • Kατασκευαστές Κουφωμάτων
  • Διελάσεις Αλουμινίου
  • Εξαρτήματα & Μηχανισμοί Αλουμινίου - Σιδήρου
  • Ρολά - Γκαραζόπορτες
  • Μοτέρ - Αυτοματισμοί
  • Βαφή Αλουμινίου - Πούδρες βαφής
  • Εμπόριο Αλουμινίου - Σιδήρου
  • Μηχανήματα Επεξεργασίας Αλουμινίου - Σιδήρου - PVC
  • Kάγκελα Αλουμινίου
  • Αντικωνωπικά Συστήματα
  • Θωρακισμένες Πόρτες - Πάνελ

Επίσης παρόντες στο Συνέδριο θα είναι:

  • Φορείς, Ενώσεις & Σύνδεσμοι από τον τομέα των κατασκευών
  • Κλαδικός τύπος
  • Αρχιτέκτονες & Πολιτικοί Μηχανικοί

ananti


Σημαντική θα είναι και η παρουσία των εταιρειών του Κλάδου, που για ακόμα μια φορά στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Διακεκριμένοι Χορηγοί: Exalco, Elval Colour, Alumil, Europa, Etem, Αluminco, Elvial
Μεγάλοι Χορηγοί: Neokem, Rolka, Panidis, Tehni - Παντέλος, Verpan, Ideco, Extraplastica - ExtraColor
Χορηγοί: Θεμέλιο - Κοστολόγηση Κουφωμάτων, GS Στρατηγέλλης, Saint-Gobain Glass, Swisspacer, NeWin, Δούκας, Arch Windows
Υποστηρικτές: Metaloumin, Domus, Rozos, Inscreen, Niki Chrome, Aluplast, Aperto, Security Lock, Belco, Surfchem, Συνοδιάς, NXS

Επίσημος Χορηγός: Mytilineos

Ειδικός Χορηγός: Analko

Συμμετέχουν: Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμος Τρικκαίων, Επιμελητήριο Τρικάλων, ΤΕΙ Θεσσαλίας, ΚΑΠΕ, Energy Hub for All, ΠΟΕΒΥ, Σύνδεσμος Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής, ΟΑΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΙΜΕ/ΓΣΕΒΕΕ, Ένωση Διακοσμητών Ελλάδας - ΕΔΙΕ.

Profilmedia: Προμάχων 8 & Πετμεζά
141 21 Νέο Ηράκλειο, Αθήνα, Τηλ.: 210/8056800
e-mail: g.gazepidis@profilmedia.gr

Profilgroup: Ιπποδρομίου 14
570 10 Πεύκα, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310/676022-4
e-mail: profil@profilgroup.gr

ΠΟΒΑΣ: Kαποδιστρίου 24
106 82 Πλ. Κάνιγγος, Αθήνα, Τηλ.: 210/6453740
e-mail: povaspovas@gmail.com

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss