ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας την Τετ. 31 Οκτ. και ώρα 18:00
28/10/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018  και ώρα 18:00 με θέματα:

 

1)       Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 8/24-9-2018 συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

2)       Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου: α) Απόφαση έγκρισης εφαρμογής του εγχειριδίου διαδικασιών διοικητικής ικανότητας για συγχρηματοδοτούμενα έργα της προγραμματικής περιόδου 2014-2020 από τις υπηρεσιακές μονάδες του Επιμελητηρίου μας, β) Απόφαση ορισμού Υπευθύνου Έργου για τα ΑΚΕ, γ) Απόφαση έγκρισης αποδοχής του μνημονίου συνεργασίας με το Δήμο Λαμιέων και εξουσιοδότηση υπογραφής του. (εισηγητής κ.Σανίδας)

 

3)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας για οικονομική ενίσχυση του ενόψη της διοργάνωσης στις 9-11-2018 εκδηλώσεων «Λευκής Νύκτας» στην πόλη της Λαμίας. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

4)       Συζήτηση και λήψη απόφασης για την τοποθέτηση διαφημιστικού πανό του Επιμελητηρίου μας στο ΔΑΚ Λαμίας. Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για την σχετική οικονομική προσφορά: α) του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Συλλόγου ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 και β) της επιχείρησης μέλος μας ΑΓΑΜ. ΤΣΑΚΩΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ για την κατασκευή του διαφημιστικού πανό του Επιμελητηρίου μας και έγκριση αυτών. (εισηγητής κ. Ψειρόπουλος)

 

5)       Έγκριση της συμμετοχή μας στην διοργάνωση του «6ου Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού για καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα». Καθορισμός του εκπροσώπου μας στις Επιτροπές Αξιολόγησης των εργασιών που θα υποβληθούν και εξουσιοδότηση της ΔΕ για τις περαιτέρω ενέργειες που θα απαιτηθούν για την επιτυχή διοργάνωσή του Μαθητικού Διαγωνισμού. (εισηγητής κ.  Κυρίτσης)

 

6)       Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας στο 1ο Ναυτιλιακό Clusterστην χώρα μας κατόπιν του με αρ. 3249/19-9-2018 εγγράφου του Προέδρου του ΕΒΕΠ κ. Κορκίδη. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

7)       Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για τις αιτήσεις επιχειρήσεων μελών μας που υποβλήθηκαν για την επιχορήγηση της συμμετοχής τους στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIALPARIS 2018 και λήψη απόφασης. (εισηγητής κ. Σανίδας)

 

8)       Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το από 11-10-2018 έγγραφο αίτημα της επιχείρησης – μέλους μας ΚΑΤΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ για την επιδότηση της συμμετοχής της στην 16η Εμπορο βιοτεχνική έκθεση Καρδίτσας και λήψη απόφασης. (εισηγητής κ. Σανίδας)

 

9)       Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για τα όσα συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στην Άμφισσα την Δευτέρα 29-10-2018. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

10)    Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το Αντίγραφο κίνησης της μερίδας μας στο Κοινό Κεφάλαιο του Ν. 2469/97. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

11)    Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ     ΦΘ/ΔΑΣ

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss