ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

«Λευκή νύχτα» στη Λαμία!
26/11/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας & το Επιμελητήριο Φθιώτιδας με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων, διοργανώνουν τη "Λευκή Νύχτα 2018" την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου με παράταση ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων έως και τις 12:00 το βράδυ. Μουσική, χορός, πυροτεχνήματα θα στολίσουν την ατμόσφαιρα δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου στην πόλη μας! Τα καταστήματα θα συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή με ειδικές προσφορές στους πελάτες έως τις 12 τα μεσάνυχτα. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί  στις κεντρικές οδούς (σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα) για να περπατήσουμε την πόλη μας και να χαρούμε την γιορτινή ατμόσφαιρα. Η κεντρική σκηνή θα στηθεί στην πλατεία Πάρκου όπου ο Κώστας Μαρτάκης θα ξεσηκώσει το κοινό με τα τραγούδια του! Στις οδούς Βύρωνος, Λεωνίδου, Ροζάκη Αγγελή και Βενιζέλου θα υπάρχουν djsπου θα δίνουν το ρυθμό και ζωντάνια από τις 20:00 το απόγευμα. Ο ουρανός θα γεμίσει με εκατοντάδες μπαλόνια και σε όλους τους δρόμους θα υπάρχουν σημεία διάθεσης τοπικών προϊόντων (κρασί, τσίπουρο, κάστανα κτλ.). Επίσης, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας έχει φροντίσει να επεκτείνει τα δρομολόγια του έως αργά το βράδυ, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον κόσμο που θα θελήσει να μετακινηθεί από τις γύρω περιοχές για να συμμετάσχει στο εορταστικό κλίμα, τα οποία θα ανακοινωθούν εντός των ημερών.

Σας καλούμε όλους σε αυτή τη γιορτή της πόλης για να δώσουμε μία πνοή χαράς και αισιοδοξίας, να διασκεδάσουμε όλοι μαζί κάνοντας τις αγορές στα καταστήματα μας! 

«ΓιορτάΖΩ, ΨωνίΖΩ, ΣτηρίΖΩ…ΛΑΜΙΑ!»

«Περπατάμε στην πόλη μας, φωτίζουμε τα καταστήματα μας, συμμετέχουμε στη γιορτή…ΜΑΖΙ!»

ΛΑΜΙΑ ΜΑΖΙ!

  

Η γιορτή της «Λευκής Νύχτας» θα περιλαμβάνει τις οδούς που χαρακτηρίζονται στο χάρτη με διακεκομμένες κουκίδες. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί στις συγκεκριμένες οδούς ως ακολούθως:

20:00 – 24:00 για τα οχήματα ιδιωτικής χρήσης

21:00 – 24:00 για τα οχήματα δημόσιας χρήσης

 

leukinixta3_F20693.jpg

  Δείτε τον χάρτη σε μεγένθυση ΕΔΩ

afisa_LefkiNychta_Lamia_F20762.jpg

  

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss