ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση για του σχολικούς συνεταιρισμούς
26/02/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το απόγευμα της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, η ενημερωτική εκδήλωση για τους σχολικούς συνεταιρισμούς. Η ημερίδα αποτέλεσε μία συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας, του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας (ΚΥΕ), του Δήμου Λαμιέων, του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας & της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α' βάθμιας & Β' βάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.

Ο Σχολικός Συνεταιρισμός είναι ένα σημαντικό εργαλείο που μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της αλληλοβοήθειας, της συνεργασίας και της κοινωνικής ευθύνης, της δημιουργικής σκέψης των μαθητών, καθώς και να αναδείξει τη δύναμη της ομάδας, αλλά και πώς μέσα από την ομαδική συνεργασία αναδεικνύεται το ταλέντο και η ευρηματικότητα του κάθε παιδιού.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας θα είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά, θα στηρίξει το εγχείρημα του σχολικού συνεταιρισμού και θα φέρει σε επαφή τους «εκκολαπτόμενους συνεταιριζόμενους», με τα καλά παραδείγματα της υγιούς συνεταιριστικής επιχειρηματικότητας, αναφέρθηκε στο χαιρετισμό του ο Γ. Γραμματέας κ. Κων/νος Καραγεώργος.

Επιπλέον, τόνισε ότι το Επιμελητήριο προτίθεται να καλύψει τα αρχικά έξοδα που θα προκύψουν για τον 1ο σχολικό συνεταιρισμό που θα δημιουργηθεί.

 

a1_F31684.JPG

a3_F31730.JPG

a2_F31707.JPG

argyri_F31753.JPG

cheimaras_F31828.JPG

dimitriou_F31773.JPG

koino__F31799.JPG

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss