ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΒΕ την Τετ. 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00
01/03/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019  και ώρα 18:00 με θέματα:

 

1)       Αναπλήρωση του μέλους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου μας κ. Αλέξανδρου Διαμαντάρα λόγω παραίτησης του, από το 1ο αναπληρωματικό μέλος του συνδυασμού ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΘΙΑ. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

2)       Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. και λήψη απόφασης για το από 13-2-2019 ηλεκτρονικό μήνυμα του Δικηγορικού γραφείου του κ. Κ. Χρυσόγονου αναφορικά με την με αρ. 4565/2018 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία απορρίφθηκε η αγωγή μας κατά της Τράπεζας της Ελλάδος για την ζημία που είχε υποστεί το Επιμελητήριό μας από το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI). (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

3)       Αναμόρφωση του Π/Υ οικονομικού έτους 2019 του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και των σχετικών εκθέσεων: α) του κ. Οικονομικού Επόπτη για την αιτιολόγηση των τυχόν υπερβάσεων άνω του 5% από τα προϋπολογισθέντα κατά το προηγούμενο οικ. έτος 2018 έσοδα ή έξοδα και β) της Δ.Ε. για τον προγραμματισμό των δράσεων του Επιμελητηρίου κατά το έτος 2019, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Διεύθυνσης Παρακολούθησης Εποπτευόμενων Φορέων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης. (εισηγητής  κ. Ρίζος)

 

4)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του από 18-2-2019 εγγράφου αιτήματος του TEDx Lamia για την υποστήριξη της εκδήλωσης TEDx Lamia2019 που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας στις 17-3-2019. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

5)       Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για την υποβολή Πρότασης με 3 θεματικές ενότητες στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ και κατάθεσης του σχετικού φακέλου υποψηφιότητας στη Βασική Δράση 1- Κινητικότητα, Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση. (εισηγητής κ. Σανίδας)

 

6)       Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘ/ΔΑΣ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss