ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διεξήχθει ημερίδα στην Αταλάντη απο το Επιμελητήριο Φθιώτιδας με θέμα ''Σύγχρονες ηλεκτρονικές ανταποδοτικές υπηρεσίες Επιμελητηρίου Φθιώτιδας'' την Δευτ. 20 Μαίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου
21/05/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Την Δευτέρα 20 Μαίου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για τα μέλη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αταλάντης με θέμα ''Σύγχρονες ηλεκτρονικές ανταποδοτικές υπηρεσίες Επιμελητηρίου Φθιώτιδας''. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κος Αθανάσιος Η. Κυρίτσης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αταλάντης κος Σεραφείμ Κοντογεώργος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Εμπορικών Συλλόγων Ανατολικής Στερεάς και μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κος Δημήτρης Σαμαράς  καθώς και επαγγελματίες της περιοχής.

Στην εκδήλωση παρουσιαστήκαν τα ψηφιακά εργαλεία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας που προσφέρονται ανταποδοτικά στα μέλη του, τα οποία στοχεύουν στην υποβοήθηση της επιχειρηματικότητας, την έγκυρη ενημέρωση και την εκπαίδευση.  Μετα το πέρας της παρουσίασης  υποβλήθηκαν διευκρινιστικές ερωτήσεις απο τους παραβρεσκόμενους σχετικά με την χρήση των ψηφιακών εργαλείων και δόθηκαν  επεξηγηματικές απαντήσεις απο τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss