ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σήμερα ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους «15:16» στα Λουτρά Υπάτης
10/06/2019
ΠΗΓΗ: mag24

πατήστε για μεγέθυνση

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 ο  Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Θανάσης Κυρίτσης και η Dahouse Productions που εδρεύει στη Φθιώτιδα για την ταινία μικρού μήκους «15:16» του Κωνσταντίνου Κακαρούντα που γυρίζεται στα Λουτρά Υπάτης.

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ο σκηνοθέτης – παραγωγός Κωνσταντίνος Π. Κακαρούντας, οι ηθοποιοί Γιάννης Στάνκογλου, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιάννης Παπαϊωάννου και άλλοι συντελεστές της ταινίας.

Τα γυρίσματα ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και θα διαρκέσουν πέντε ημέρες. Η ταινία είναι πρωτοποριακή με πολλά οπτικά εφέ και απόδοση των προσώπων σε τρισδιάστατη απεικόνιση, στυλιζαρισμένα, με μορφή cartoon, μια ταινία animation.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ένα νεαρό ζευγάρι που βιώνει την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών μπροστά στο αδιέξοδο των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αποφασίζει να κάνει μια ληστεία. H ταινία πραγματεύεται το θαύμα, τις συμπτώσεις και τις σχέσεις δίνοντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι στο τέλος νικά η πίστη και η υπόσχεση.

Η πραγματικότητα της ελληνικής κοινωνίας τον καιρό της κρίσης «δίνεται με μια εύπεμπτη και όμορφη ματιά προκειμένου να γίνει αντιληπτή από τον θεατή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης και παραγωγός Κωνσταντίνος Κακαρούντας.

 Δείτε σχετικό video και φωτογραφίες ΕΔΩ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss