ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας την Τετ. 26 Ιουνίου και ώρα 18:00
21/06/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019  και ώρα 18:00 με θέματα:

 

1)       Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 3/8-5-2019 συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

2)       Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. για την παρ. 5 του άρθ. 238 του Ν. 4610/2019 (ΦΕΚ Α/70/7-5-2019). Συζήτηση και λήψη απόφασης για την υποβολή σχετικού τεκμηριωμένου αιτήματος στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης με σκοπό την συνέχιση και μετά την 30-6-2019 κάλυψη των δαπανών μισθοδοσίας των υπαλλήλων της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ανατολικής  Στερεάς Ελλάδας και του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, κας. Δικοπούλου και κας. Σπαθούλα αντίστοιχα, που διατίθενται και απασχολούνται στην υπηρεσία του Επιμελητηρίου μας προς εξυπηρέτηση των μελών. Έγκριση οικονομικής ενίσχυσης των ανωτέρω Φορέων με τα σχετικά ποσά. (εισηγητής  κ. Ρίζος)

 

3)       Έγκριση καταβολής της συνδρομής του Επιμελητηρίου μας προς την Κ.Ε.Ε. βάση των εισπραχθέντων το έτος 2018 συνδρομών των μελών μας. (εισηγητής  κ. Ρίζος)

 

4)       Έγκριση απόδοσης των ποσοστών επί των εισπραχθέντων το έτος 2018 συνδρομών των μελών μας για την οικονομική ενίσχυση α) του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), β) των Συνδέσμων Βιομηχανιών (ΣΕΒΘ & Κ.Ε – ΣΒΣΕ), γ) των Συνδέσμων Εξαγωγέων (ΠΣΕ), δ) της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), ε) της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) σύμφωνα με τα οριζόμενα στις παρ. 2  & 4 του άρθρ. 75 του Ν.4497/2017 . (εισηγητής  κ. Ρίζος)

 

5)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του με αρ. πρωτ. 150/3-6-2019 αιτήματος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας για έκτακτη οικονομική ενίσχυση. (εισηγητής  κ. Ρίζος)

 

6)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του με αρ. πρωτ 98/18-6-2019 αιτήματος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας για έκτακτη οικονομική ενίσχυση. (εισηγητής  κ. Ρίζος)

 

7)       Ενημέρωση του ΔΣ από τον συνεργάτη του Επιμελητηρίου μας κ. Ζάρδα επί προτάσεως του με θέμα «Πρόταση βελτίωσης επικοινωνίας με τα μέλη του Επιμελητηρίου με νέο τρόπο και την υποστήριξη των νέων τεχνολογιών». (εισηγητής  κ. Ζάρδας)

 

8)       Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το από 3-6-2019 έγγραφο αίτημα του μέλους του ΔΣ του Επιμελητηρίου μας κ. Χρ. Κουτσούκου και λήψη απόφασης. (εισηγητής  κ. Κουτσούκος)

 

9)       Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το με αρ. πρωτ. 11681/4-6-2019 έγγραφο του Ι.Κ.Υ. με θέμα: «Ανακοίνωση αποτελέσματος στο πλαίσιο πρόσκλησης υποβολής προτάσεων του προγράμματος Erasmus+ 2019, Δράση ΚΑ1 Μαθησιακή Κινητικότητα εκπαιδευομένων και Προσωπικού επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης». (εισηγητής  κ. Σανίδας)

 

10)    Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss