ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

To EBE σε συνεργασία με το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας & Ανθρώπινου Δυναμικού διοργανώνει σύσκεψη-παρουσίαση του Μηχανισμού Διάγνωσης των Αναγκών της Αγοράς Εργασίας την Πέμπτη 18 Ιουλίου
12/07/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας & Ανθρώπινου Δυναμικού διοργανώνει σύσκεψη-παρουσίαση του Μηχανισμού Διάγνωσης των Αναγκών της Αγοράς Εργασίας, ενός ειδικού Διαδραστικού Πληροφοριακού Συστήματος για την παραγωγή αποτελεσμάτων. Ο Μηχανισμός Διάγνωσης Αναγκών της Αγοράς Εργασίας συνίσταται από δύο πυλώνες.
 
Ο πρώτος πυλώνας αφορά δεδομένα για την απασχόληση, την ανεργία και την επιχειρηματικότητα, που έχουν συγκεντρωθεί από πολλαπλές πηγές και έχουν οργανωθεί και οπτικοποιηθεί με τρόπο που επιτρέπει τη διαδραστική περιήγηση και αναζήτηση της πληροφορίας. Ο δεύτερος πυλώνας αφορά αναλύσεις των δεδομένων αυτών, αφ’ ενός για την ανάδειξη των δυναμικότερων επαγγελμάτων και των χαρακτηριστικών τους και αφ’ ετέρου για τη διευκόλυνση του σχεδιασμού τεκμηριωμένων ενεργητικών πολιτικών, στοχευμένων σε συγκεκριμένους κλάδους, επαγγέλματα, δημογραφικά χαρακτηριστικά, προσόντα, δεξιότητες και γεωγραφικές ενότητες.  
 PROSKLISI_michanismosdiagnosisanagkonagorasergasias_F30911.jpg
PROSKLISI_michanismosdiagnosisanagkonagorasergasias__F30976.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss