ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17:00
19/09/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019  και ώρα 17:00 με θέματα:

 

1)       Διερεύνηση λύσεων για την καλύτερη κυκλοφορία στην πόλη της Λαμίας στα πλαίσια του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δ. Λαμιέων. (Εισηγητής: Νότης Παρασκευόπουλος, Συγκοινωνιολόγος)

 

2)       Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 4/26-6-2019 συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

3)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του Συλλόγου Φροντιστών Φθιώτιδας, Ευρυτανίας και Φωκίδας για οικονομική ενίσχυση. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

4)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Κεντρικής Ελλάδος  για οικονομική ενίσχυση. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

5)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του Εμπορικού Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας για οικονομική ενίσχυση. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

6)       Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επιδότηση της επιχείρησης – μέλος μας HELLASPACKΟ.Ε. για την συμμετοχή της στην έκθεση FOODTECHπου θα πραγματοποιηθεί στο METROPOLITANEXPO στην πόλη της Αθήνας το χρονικό διάστημα 12-14 Οκτωβρίου 2019. (εισηγητής κ. Σανίδας)

 

7)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του από 10-9-2019 αιτήματος της επιχείρησης μέλος μας ΒΕΛΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ για την επιδότηση της συμμετοχής του στην 72η έκθεση «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ - GREEKJEWELERYSHOW» που θα διεξαχθεί στο MEC Παιανίας στις 21-23/9/2019. (εισηγητής κ. Σανίδας)

 

8)       Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για την 1197/16-5-2019 απόφαση της ΑΑΔΕ για την «Καθιέρωση ηλεκτρονικής διαδικασίας δημιουργίας τίτλων βεβαίωσης εσόδων υπέρ δημοσίου και τρίτων στη Φορολογική Διοίκηση» (ΦΕΚ 1911/28-5-2019). Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εξουσιοδότηση της Διοίκησης της ΚΕΕ για την αποστολή ηλεκτρονικά για λογαριασμό του Επιμελητηρίου μας (σε συνδυασμό με τις διατάξεις της ΚΥΑ 79752/2014) των τελών ΓΕΜΗ στη Δ.Ο.Υ. προς βεβαίωση και είσπραξη μέσω του ΚΕΔΕ. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

9)       Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποστολή ηλεκτρονικά για λογαριασμό του Επιμελητηρίου μας των οφειλόμενων συνδρομών των μελών μας έτους 2009 στη Δ.Ο.Υ. προς βεβαίωση και είσπραξη μέσω του ΚΕΔΕ. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

10)    Συζήτηση και λήψη απόφασης για την τροποποίηση – συμπλήρωση της 10/10-12-2018 απόφασης του Διοικητικού μας Συμβουλίου για τον διακανονισμό των τυχόν οφειλόμενων  συνδρομών των μελών μας. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

11)    Συζήτηση και λήψη απόφασης για την κατάθεση των χρηματικών βραβείων στους επιτυχόντες στον 6ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

12)    Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για τα όσα συζητήθηκαν στην Γενική Συνέλευση της ΚΕΕ που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 6-9-2019. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

13)    Ενημέρωση των μελών της ΔΕ για την «Έγκριση ισολογισμού και οικονομικού απολογισμού οικονομικού έτους 2017 του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας». (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

14)    Ενημέρωση της ΔΕ για το Αντίγραφο κίνησης της Μερίδας μας στο Κοινό κεφάλαιο του Ν. 2469/97 το χρονικό διάστημα 1-4-2019 έως 28-6-2019. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

15)    Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss