ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Tαχύρρυθμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα απο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας -CCNA (Cisco Certified Network Associate) 200-301- υποβολή αιτήσεων έως 1-10-2019
27/09/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Το πρόγραμμα «Ταχύρρυθμο CCNA (Cisco Certified Network Associate) 200-301» έχει διάρκεια 132 ώρες και καλύπτει διεξοδικά τα πλέον απαραίτητα θέματα Δικτύων Η/Υ, από εισαγωγικές έννοιες έως και σύνθετες εφαρμογές, με ιδιαίτερη έμφαση σε πρακτική κατάρτιση. Οι σπουδαστές αποκτούν υψηλό επίπεδο σε μεγάλο εύρος γνώσεων στο αντικείμενο των δικτύων, από βασικές έννοιες δρομολόγησης και μεταγωγής μέχρι υψηλού επιπέδου τεχνολογίες διασύνδεσης. Οι καλυπτόμενες γνώσεις δίνουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές να σχεδιάζουν, να εγκαθιστούν, να λειτουργούν και να συντηρούν δίκτυα μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων καθώς και δίκτυα μεγάλων εταιριών ή εταιριών παροχής υπηρεσιών με χρήση νέων τεχνολογιών.

Για τη διεξαγωγή του προγράμματος στη Λαμία, χρησιμοποιούνται τεχνικές τηλεκπαίδευσης (e-learning), επιτρέποντας στον εκπαιδευόμενο να παρακολουθεί από απόσταση το πρόγραμμα. Η επιτυχής ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος οδηγεί στη λήψη Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης από το Κέντρο Επιμόρφωσης & Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας.

Υποβολή αιτήσεων έως 1-10-2019

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ΕΔΩ

 

Δείτε επίσης περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο.

 

Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πέραν της προκαθορισμένης ημερομηνίας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας θα διερευνήσει τη δυνατότητα δημιουργίας νέου τμήματος παρακολούθησης και επιδότησης συμμετοχής των ενδιαφερόμενων μελών του. Πληροφορίες Γιώργος Ζάρδας, τηλ 22310 21395, 22112 εσωτ 7.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss