ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ) πραγματοποιήθηκε στα Χανιά απο 1-2 Νοεμβρίου
04/11/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ), φιλοξενήθηκε το διήμερο 1-2 Νοεμβρίου στα Χανιά. Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας εκπροσώπησαν το μέλος του ΔΣ & μέλος στην ΓΣ στην ΚΕΕΕ κ. Ζιάκας Νίκολαος και ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Αρβανίτης Παναγιώτης. Παράλληλα, Το Επιμελητήριο Χανίων διοργάνωσε και φέτος στις 2-3 Νοεμβρίου το «2nd Chania Business forum» με τη συμμετοχή διακεκριμένων εισηγητών στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο παλιό λιμάνι.

 «Γη-Πολιτισμός-Προορισμός» οι τρεις θεματικοί άξονες στους οποίους στηρίχθηκαν οι εργασίες του συμποσίου ενώ στήθηκαν τρεις υπο-ενότητες σε κάθε έναν από αυτούς. Παράλληλα επιδιώχθηκε η μεταφορά και εφαρμογή των καλών πρακτικών του Επιμελητηρίου που αφορά την αποτελεσματικότητα στην εξυπηρέτηση της τοπικής Επιχειρηματικότητας. Επίσης συζητήθηκαν οι διεθνείς και ευρωπαϊκές βέλτιστες πρακτικές ανά θεματική ενότητα που εφόσον εφαρμοστούν τοπικά, θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να γίνουν πιο ανταγωνιστικές. Ο κ. Ζιάκας Νίκολαος από το «2nd Chania Business Forum» έκανε λόγο για μια ισχυρή ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς και για το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για την Ελλάδα επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο, ενώ πρότεινε σε όλους τους φορείς του Νομού μας να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα για την αξία του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί μια πλουτοπαραγωγική δύναμη και για την τόπο μας! Στη συνέχεια από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χανίων για την άψογη διοργάνωση, την Διοίκηση του ΕΒΕ Χανίων αλλά και το διοικητικό προσωπικό για την υπέροχη φιλοξενία, την εξαιρετική εξυπηρέτηση και ευγένεια που παρείχαν όλες της ημέρες, αναφέρθηκε με εισήγηση του προς τους Προέδρους των Επιμελητηρίων Ελλάδας, τα μέλη αυτών αλλά και προς την Διοικούσα της ΚΕΕΕ για τον Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας που αποτελεί μια πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων Στερεάς Ελλάδας με σκοπό η διερεύνηση της υιοθέτησης της διαδικασίας από την ΚΕΕΕ, υλοποιούμενος με την αρωγή & την υποστήριξη του Υπουργείο Παιδείας.

akee_F12405.jpg

keee2_F12519.jpg

keee3_F12552.jpg

keee_F12441.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss