ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Έργο “Refresh”: «Πρόγραμμα για την προώθηση των φρέσκων φρούτων & λαχανικών στη Γερμανία, Τσεχία & Πολωνία»
05/12/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

To Επιμελητήριο Φθιώτιδας σας ενημερώνει ότι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος υλοποιεί πρόγραμμα για την προώθηση των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην εσωτερική αγορά (Γερμανία, Πολωνία και Τσεχία).

Το έργο στοχεύει στην αύξηση της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών στις αγορές - στόχους μέσω της ενημέρωσης τους για την ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει φρούτα και λαχανικά. Δικαίωμα συμμετοχής στις δράσεις του προγράμματος έχουν επιχειρήσεις/συνεταιριστικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή / εμπορία και διάθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών καθώς και επιχειρηματίες / στελέχη επιχειρήσεων – μέλη του Επιμελητηρίου που δραστηριοποιούνται στον παραπάνω τομέα.

Οι επιχειρήσεις θα μπορούν αν συμμετάσχουν σε δράσεις ενημέρωσης (εκδηλώσεις), ως μέλη επιχειρηματικών αποστολών για τις ανάγκες εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε αγορά – στόχο.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι για την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων λειτουργεί ήδη ιστοσελίδα για το έργο: www.refreshyourlife.eu

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων θα δημιουργήσει μια shortlistεπιχειρήσεων και με συγκεκριμένα κριτήρια (κλαδική προέλευση, εξαγωγική δραστηριότητα, ικανότητα ανταπόκρισης στις απαιτήσεις του προγράμματος) θα επιλεγούν οι επιχειρήσεις ανά αγορά διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε μέχρι την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στις δράσεις αυτές, με επιστολή σας, στο emailinfo@fthiotidoscc.gr, για να προχωρήσουμε στις απαιτούμενες ενέργειες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας 2231022112.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss