ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το Αναπτυξιακό Συνέδριο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019
08/12/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Αναπτυξιακό Συνέδριο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στην Αγριά Βόλου με ιδιαίτερη επιτυχία, όπου στην Γ´ Συνεδρία με θέμα τον Τουρισμό παρευρέθη εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ο κ. Ζιάκας Νικόλαος, μέλος του ΔΣ προερχόμενος από το κλάδο του τουρισμού.

Με συντονίστρια την κ. Θέκλα Καμμένου τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν: Σοφοκλής Κλούτσος, Δρ Τουρισμού «Σύγχρονες Προκλήσεις στον τομέα του Τουρισμού και στη Διαχείριση Προορισμών» Ευθυμία Κόρκου, MSc Τουρισμού «Τουρισμός Yachting στο λιμάνι του Βόλου: υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές ανάπτυξης» Εύα Ψαθά, Πολιτικός Μηχανικός Ε.ΔΙ.Π.Π.Θ. «Υπεύθυνος Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη» Παπαγιαννίτσης Γεώργιος, Υποψήφιος Διδάκτωρ Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Π.Θ. «Airbnb: Ευκαιρία, πρόκληση ή απειλή;» Ζακίνος Κοέν, Στέλεχος Υπουργείου Τουρισμού «Ανάπτυξη του τουρισμού μέσα από τη συνεργασία του Υπουργείου Τουρισμού και του ιδιωτικού τομέα»

Από το χώρο του συνεδρίου ο κ. Ζιάκας Νικόλαος αναφέρθηκε στα καίρια θέματα που απασχολούν τον τουριστικό κλάδο.

Μέσα από το γόνιμο διάλογο μεταξύ των αρμόδιων, προέκυψαν κρίσιμα συμπεράσματα για το προφίλ και τις διεκδικήσεις της κάθε περιοχής στους τομείς της οικονομίας, παραγωγής και ανάπτυξης. Μετέφερε την σκέψη - πρόταση για το 2020 με την συμπλήρωση 2500 χρόνων από την εμβληματικότερη ίσως μάχη της παγκόσμιας ιστορίας, τη μάχη των Θερμοπυλών, να διοργανωθεί από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας με την συμμετοχή και την συνεργασία τοπικών και κρατικών φορέων, παραγόντων της κοινωνικής οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου αλλά και εκπροσώπων της κυβέρνησης, πολιτικών και εκπρόσωπων της αυτοδιοίκησης ένα εποικοδομητικό και πολυθεματικό συνέδριο, το οποίο θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης του Νομού Φθιώτιδας.

ziakas2_F9263.jpg

 

ziakas4_F9299.jpg

 

ziakas5_F9328.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss