ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας έκοψε την πίτα του στο Ξενοδοχείο ΓΑΛΗΝΗ στα Καμένα Βούρλα, το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020
02/02/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας έκοψε την πίτα του στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για τον ερχομό του νέου έτους, στο Ξενοδοχείο ΓΑΛΗΝΗ στα Καμένα Βούρλα, το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020.

Πλήθος παρευρισκομένων τίμησε την εκδήλωση, μεταξύ αυτών φίλοι και μέλη του Επιμελητηρίου, επίσημοι προσκεκλημένοι, τοπικοί και περιφερειακοί φορείς, εκπρόσωποι σωματείων, οργανώσεων και όμορων Επιμελητηρίων.

Το  Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος  του Επιμελητηρίου κ. Αθανάσιος Κυρίτσης, καλωσόρισαν  τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκαν σε όλους μία παραγωγική χρονιά με λιγότερα προβλήματα για τις επιχειρήσεις μας. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα, παρουσίασε στοιχεία για την ίδρυση και λειτουργία επιχειρήσεων σε πανελλαδική κλίμακα το τελευταίο έτος σε σχέση με τα προηγούμενα, αναφέρθηκε στις δράσεις και τις πολιτικές που αναπτύσσει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη για ένωση δυνάμεων  για ένα κοινό σκοπό: την ανάκαμψη της οικονομίας και την βελτίωση  του επιχειρηματικού κλίματος.

Επίσημος προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας.Ο κ. Σταϊκούρας, αναφέρθηκε στην οικονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση η οποία θα ενισχύει, μέσω της υψηλότερης ανάπτυξης και του χαμηλότερου κόστους δανεισμού, τη βιωσιμότητα του χρέους, οδηγώντας στη δυνατότητα μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων. Ο Υπουργός Οικονομικών, σημείωσε ότι πρώτη προτεραιότητα του σχεδίου, μία εκτεταμένη αλλά συνεκτική φορολογική μεταρρύθμιση, με απώτερο στόχο την επιτάχυνση της οικονομικής ανάπτυξης. Παράλληλα, από το βήμα της εκδήλωσης, ο κ. Σταϊκούρας ανέπτυξε τις προτεραιότητες του σχεδίου της κυβέρνησης για την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων, την τόνωση της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία και την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η παρουσίαση της προσκεκλημένης από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, Εθνικής Ομάδας Κρεοπωλών MEATING GREEGE η οποία θα συμμετάσχει μεταξύ 16 εθνικών αποστολών, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κρεοπωλών που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τεχνικές κοπής κρέατος και παρασκευασμάτων καθώς και να μάθουν περισσότερα για τον Διαγωνισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότιο προηγούμενος διαγωνισμός διεξήχθη στο Μπέλφαστ, της Βόρειας Ιρλανδίας, το 2018, όπου η Ελλάδα κατάφερε να αναδειχθεί στην πρώτη θέση για το Καλύτερο Burger του Κόσμου.

Τέλος, ειδική μνεία έγινε από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου στα μέλη που πρόσφεραν τα τοπικά προϊόντα του μπουφέ της εκδήλωσης, καθώς οι προσκεκλημένοι δοκίμασαν γεύσεις της φθιωτικής γης. Η συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης ήταν καταλυτική και το ΔΣ τους απένειμε τιμητικές πλακέτες ευχαριστώντας τους για την ευγενική προσφορά.


Δείτε την ομιλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου κου Αθ. Κυρίτση ΕΔΩ

 

_1_F30070.JPG

_MG_0142_F29198.JPG

_MG_0261_F29250.JPG

_MG_0412_F32208.JPG

_MG_0071_F29286.JPG

_MG_0585_F31728.JPG

_MG_0546_F31627.JPG

_MG_0105_F29501.JPG

_MG_0358_F29439.JPG

 

Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες απο την εκδήλωση ΕΔΩ

 

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
space
velos Ομιλία Πρόεδρου του Επιμελητηρίου
velos Φωτογραφίες Εκδήλωσης

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss