ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συμβούλιο του ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00
12/02/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020  και ώρα 18:00 με θέματα:

 

1)       Έγκριση υποβολής της πρότασης με τίτλο «Παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για την ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα» στην πρόσκληση με κωδ. 121 του ΕΠΑΝΕΚ 2014-2020. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

2)       Έγκριση εφαρμογής του νέου Συστήματος Διαχειριστικής Ικανότητας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για την διαχείριση και υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων Πράξεων στην προγραμματική περίοδο 2014-2020. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

3)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του από 24-1-2020 εγγράφου αιτήματος της επιχείρησης μέλος μας ΚΑΤΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ για την επιδότηση της συμμετοχής της στην έκθεση AGROTICA 2020. (εισηγητής κ. Σανίδας)

 

4)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του από 10-1-2020 εγγράφου αιτήματος της επιχείρησης μέλος μας ΘΕΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ για την επιδότηση της συμμετοχής της στην έκθεση HORECA 2020. (εισηγητής κ. Σανίδας)

 

5)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του από 28-1-2020 εγγράφου αιτήματος της επιχείρησης μέλος μας ΑΝΑΓΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ για την επιδότηση της συμμετοχής της στην έκθεση AGROTICA 2020. (εισηγητής κ. Σανίδας)

 

6)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του από 30-1-2020 αιτήματος για την επιχορήγηση της «ΤΕΝΤΕΞ ΛΑΜΙΑ Μη Κερδοσκοπική Εταιρία» για την διοργάνωση του «TEDxLamia 2020». (εισηγητής κ. Σοφιανός)

 

7)       Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss