ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητήριου προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τις διακοπές ηλεκτροδότησης επιχειρήσεων
10/04/2020
ΠΗΓΗ:

πατήστε για μεγέθυνση

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

 

Οι τρέχουσες εξελίξεις γύρω από το ζήτημα της υγειονομικής κρίσης και στη χώρα μας, έχουν καταφέρει μεγάλο πλήγμα στο σύνολο των επιχειρήσεων και στην κοινωνία μας, με το μέγεθος των αρνητικών επιπτώσεων να έχει επιβάλει την λήψη άμεσων μέτρων στήριξης από την Κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο αυτό η ΔΕΗ με τη σειρά της, έχει ανακοινώσει έκτακτα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης & διευκόλυνσης προς τους πελάτες της. Αρκετοί συνάδελφοι επαγγελματίες όμως, οι οποίοι έχουν επιλέξει εναλλακτικούς παρόχους ρεύματος - έχοντας παύσει τη δραστηριότητά τους με κρατική εντολή - έχουν λάβει ειδοποιήσεις διακοπής ηλεκτροδότησης. Γίνεται αντιληπτό ότι, οι επαγγελματίες που πολλοί από αυτούς διαθέτουν ευπαθή προϊόντα, λαμβάνουν λογαριασμούς που αποστέλλονται στις κλειστές τους επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης όλες οι εταιρείες χρειάζεται να δείξουν ευαισθησία απέναντι στην κοινωνία που δοκιμάζεται ιδιαίτερα. Αποτελεί άμεση ανάγκη να δοθεί η δυνατότητα διακανονισμού ή και αναστολής οφειλών, καθώς και η υιοθέτηση δράσεων στήριξης και από τους ιδιώτες παρόχους, ώστε  οι επιχειρήσεις να μην έρχονται αντιμέτωπες με τετελεσμένα γεγονότα.

 

Κύριε Υπουργέ,

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα αντιμετωπίσετε το εν λόγω θέμα με τη δέουσα προσοχή με σκοπό τη διευθέτηση και τη δίκαιη αντιμετώπιση του ζητήματος.

                                        Με εκτίμηση,

 

                                      Αθανάσιος Ηλ. Κυρίτσης

                                      Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

 

Δείτε την επιστολή ΕΔΩ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
Επιστολή προς τον Υπουργό

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss