ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ερωτηματολόγιο Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (Ο.Α.Ε.Π.)
22/06/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (Ο.Α.Ε.Π.), στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης και του εκσυγχρονισμού των δομών, προϊόντων και του μοντέλου λειτουργίας του, διεξάγει μία έρευνα όσον αφορά τις ανάγκες των Ελληνικών επιχειρήσεων για την υποστήριξη των εξαγωγικών τους δραστηριοτήτων.

 Ανάδοχος του έργου της αναδιοργάνωσης και του εκσυγχρονισμού του Οργανισμού ανακηρύχθηκε ο SACE, ο ομόλογος Ιταλικός κρατικός Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων με πάνω από σαράντα χρόνια εμπειρίας στις εξαγωγικές δραστηριότητες. Σκοπός του έργου της αναδιοργάνωσης και του εκσυγχρονισμού του Οργανισμού είναι να καταστήσει τον ΟΑΕΠ έναν πιο αποτελεσματικό και υποστηρικτικό θεσμό για τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, με στόχο τον καλύτερο προσδιορισμό των αναγκών των ελληνικών επιχειρήσεων, ο SACE εκπόνησε μία έρευνα με συγκεκριμένα ερωτήματα σχετικά με τις τρέχουσες πρακτικές των Ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς και τις απαιτήσεις τους σε εξαγωγικές και διεθνής δραστηριότητες.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η συλλογή του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού απαντήσεων από τις ελληνικές εταιρείες, ώστε να υπάρξει η βέλτιστη κατανόηση των κενών της αγοράς που πρέπει να καλυφθούν.

 Για την συμμετοχή σας παρακαλούμε κάντε κλι στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=fD9EkfzutkiZRqlpN_ZfwGg-DmLwW8dCs8ery4Y05WtUQkkzOUlNMzI3M0NLQkRRVUhIVzJJWTlQWC4u

 Ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων σας ευχαριστεί εκ των προτέρων για την υποστήριξη στην επίτευξη της έρευνας, και σας διαβεβαιώνει ότι i) οι απαντήσεις είναι αυστηρά εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς του παρόντος έργου, και ii) τα αποτελέσματα θα αποκαλυφθούν μόνο σε συγκεντρωτική μορφή. Σε περίπτωση που ενδέχεται να προκύψουν ερωτήσεις σχετικά με την έρευνα ή δυσκολίες με το σύνδεσμο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου (info@oaep.gr και +30 210 9966200).

 

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss