ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας (μέσω τηλεδιάσκεψης) την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020
29/10/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ανακοινώνει στα μέλη του ότι θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως συνεδρίαση (για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοιού) του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020  και ώρα 18:00 με θέματα:

 

1)       Έγκριση των Πρακτικών των με αρ. 11/30-9-2020 και 12/5-10-2020 συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

2)       Έγκριση της 3ης Τροποποίησης του Προϋπολογισμού οικ. έτους 2020 του Επιμελητηρίου μας προκειμένου να επανυποβληθεί στο αρμόδιο για την έγκρισή της όργανο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

3)       Ενημέρωση συμμετοχής του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην πρόταση για τους Ευρωπαϊκούς Κόμβους Καινοτομίας "ΜΕΤΑLΙΝΝΟ GR - Metal chain and Advanced Materials Digital Innovation Hub" από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

4)       Έγκριση του Π/Υ οικονομικού έτους 2021 του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας καθώς και των σχετικών Εκθέσεων: α) του κ. Οικονομικού Επόπτη για την αιτιολόγηση των τυχόν υπερβάσεων άνω του 5% από τα προϋπολογισθέντα κατά το προηγούμενο οικ. έτος 2020 έσοδα ή έξοδα  και β) της Δ.Ε. για τον προγραμματισμό των δράσεων του Επιμελητηρίου κατά το έτος 2021. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

5)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του με αρ. πρωτ. 2173/2-10-2020 αιτήματος Επιμελητηρίου Καρδίτσας για οικονομική ενίσχυση των πληγέντων από την θεομηνία ΙΑΝΟΣ επιχειρήσεων του Νομού Καρδίτσας. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

6)       Συζήτηση και λήψη απόφασης: α) επί του με αρ. πρωτ. 85/16-9-2020 αιτήματος χορηγίας του Αθλητικού Συλλόγου Λαμίας 2013 και β) επί από 7-10-2020 αιτήματος χορηγίας του «ΕΣΠΕΡΟΣ Γυμναστικός Σύλλογος Λαμίας».(εισηγητής κ. Ρίζος)

 

7)       Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του Εμπορικού Συλλόγου Αταλάντης για την προμήθεια από το Επιμελητήριό μας ενός μηχανήματος απινιδωτή και την δωρεά αυτού στον Εμπορικό Σύλλογο Αταλάντης για την χρήση του σε πιθανά περιστατικά. (εισηγητής κ. Σαμαράς)

 

8)       Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συνδρομή του Επιμελητηρίου μας στην κοινή προσπάθεια φορέων (Επιμελητηρίων, ΔΟΕΠΕΛ, Οργανώσεων) ενώπιον του Συμβούλιου της Επικρατείας για την εκδίκαση σχετικής προσφυγής κατοχύρωσης του ονόματος ΚΑΛΑΜΑΤΑ, για την ποικιλία της ελιάς καλαμών. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

 

9)       Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το Αντίγραφο κίνησης της Μερίδας μας στο Κοινό κεφάλαιο του Ν. 2469/97 το χρονικό διάστημα 30/6/2020 – 30/9/2020, καθώς επίσης και για τις προσόδους Β΄ εξαμήνου 2020 της Μερίδας μας. (εισηγητής κ. Ρίζος)

 

10)    Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

 

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss