ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής για επιχειρηματίες - «Erasmus for Young Entrepreneurs»
29/03/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

erasms_F28818.pngΤο Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημέρωνει κάθε ενδιαφερόμενο νέο επιχειρηματία για το πρόγραμμα «Erasmus for Young Entrepreneurs». To πρόγραμμα θα είναι ανοιχτό για αιτήσεις μέχρι την 8η Ιουνίου 2022, με το συνολικό του προϋπολογισμό να ανέρχεται στα 40.000.000 ευρώ και διάρκεια 4 έτη.

Συγκεκριμένα, αφορά  ένα πρόγραμμα διασυνοριακής ανταλλαγής, το οποίο προσφέρει σε νέους και φιλόδοξους επιχειρηματίες την ευκαιρία να αποκομίσουν γνώσεις από έμπειρους συναδέλφους, οι οποίοι διευθύνουν μικρές επιχειρήσεις σε κάποια από τις συμμετέχουσες σε αυτό χώρες.

Η ανταλλαγή εμπειριών πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της παραμονής κοντά στον έμπειρο επιχειρηματία, γεγονός που βοηθά τον νεότερο να αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες για τη διοίκηση μίας μικρής επιχείρησης. Ο επιχειρηματίας υποδοχής ωφελείται από τις νέες προοπτικές που παρέχονται σην επιχείρησή του, δεδομένου ότι αποκτά την ευκαιρία να συνεργαστεί με εταίρους από άλλες χώρες ή να ενημερωθεί για νέες αγορές.

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι-Πληροφορίες:

EYE: www.erasmus-entrepreneurs.eu

EISMEA: https://eismea.ec.europa.eu/funding-opportunities/calls-proposals/erasmus-young-entrepreneurs_en (for download of an EYE specific Annex).

F&TPortal: https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/smp-cosme-2021-eye-01

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

e-Επιμελητήριο

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss