ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Την Παρασκευή στη Λαμία η 16η «Ημέρα Καριέρας» με 35 επιχειρήσεις και περισσότερες από 1.300 θέσεις εργασίας
09/03/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

logo-dypa_F608.jpgΗ Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 16η εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» στη Λαμία, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, στο χώρο εκδηλώσεων ExodosEvents (Καρατζάβελου 4), από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν προσωπικό.

             

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 35 επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους οικονομικής δραστηριότητας με περισσότερες από 1.300 θέσεις εργασίας όλων των επιπέδων εκπαίδευσης και εξειδίκευσης.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

 

Στις 35 επιχειρήσεις που συμμετέχουν, περιλαμβάνονται βιομηχανίες κατασκευής φαρμάκων, υλικών συσκευασίας, παραγωγής καλωδίων κ.λπ., κατασκευαστικές εταιρείες, εκπαιδευτικοί οργανισμοί, επιχειρήσεις logistics, χονδρικού και λιανικού εμπορίου, υδατοκαλλιέργειας και ιχθυοκαλλιέργειας, τηλεπικοινωνιών, εξυπηρέτησης πελατών, παροχής υπηρεσιών, κ.ά.

 

Στις ειδικότητες που αναζητούνται, περιλαμβάνονται αυτές των μηχανολόγων μηχανικών, ηλεκτρολόγων μηχανικών, χημικών, χημικών μηχανικών, ηλεκτρολόγων και μηχανικών συντήρησης, χειριστών μηχανημάτων, εργατών παραγωγής, εργατών ιχθυοτροφείου, εξειδικευμένων τεχνιτών, τεχνολόγων τροφίμων, υπαλλήλων λογιστηρίου, πωλητών (σε καταστήματα και εξωτερικοί), στελεχών πληροφορικής, υπαλλήλων τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξης πελατών, γραφιστών, μηχανικών οχημάτων και τεχνιτών αμαξωμάτων, υπαλλήλων αποθήκης και οδηγών, καθώς και ειδικότητες από όλο το φάσμα της παροχής ιατρικών υπηρεσιών, της εκπαίδευσης και του τουρισμού, κ.ά.

 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imeres-karieras-dypa-lamia-2023/

Επίσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

 

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και για τη ΜΕΜΜΕ επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss