ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόσκληση συμμετοχής επιχειρήσεων στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών « FINE FOOD AUSTRALIA 2024 » απο την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
03/07/2024
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

finefood2024_F-2019443519.jpegΗ Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σχεδιάζει να συμμετάσχει για πρώτη φορά, εφόσον υπάρχει το απαραίτητο ενδιαφέρον, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών  « FINE FOOD AUSTRALIA 2024 », η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 02 έως τις 05 Σεπτεμβρίου 2024  στον Εκθεσιακό χώρο “MCEC” στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.  

Η Fine Food Australia είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών στην Αυστραλία, η οποία εναλλάσσεται κάθε χρόνο μεταξύ της Μελβούρνης και του Σίδνεϋ. Κάθε χρόνο έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας σε ξένες αγορές, να εμπνεύσετε ή ακόμη να εμπνευστείτε και να προσθέσετε κάποιο νέο προϊόν στην δική σας επιχείρηση. Η Fine Food Australia, συγκεντρώνει περισσότερους αγοραστές και προμηθευτές Τροφίμων και Ποτών από οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση στην Αυστραλία. Για 40 έτη η Fine Food Australia συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη πλατφόρμα προμήθειας προϊόντων για ανώτερους αγοραστές από όλους τους τομείς λιανικής, χονδρικής, διανομής, εισαγωγής & εξαγωγής και υπηρεσιών τροφίμων. Μέσα από αυτή τη δράση η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επιθυμεί να στηρίξει τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θέλουν να δραστηριοποιηθούν σε μια περιοχή με έντονο το στοιχείο της Ελληνικής Ομογένειας, επιδοτώντας εξ ολοκλήρου το κόστος συμμετοχής του κάθε εκθέτη.

Παρακαλείστε θερμά, όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για να συμμετέχετε στην Δ.Ε. « FINE FOOD AUSTRALIA 2024 » με το ομαδικό περίπτερο της Περιφέρειας, να μεταβείτε στον παρακάτω υπέρ-σύνδεσμο και να υποβάλλετε το ενδιαφέρον σας στην σχετική φόρμα που θα εμφανιστεί. Για την οριστικοποίηση της δήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητο να πατήσετε «ΥΠΟΒΟΛΗ» προκειμένου να καταγραφεί η απάντησή σας. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

 

https://forms.gle/zdwbFueNYQRkL9Yv8

Ως καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος ορίζεται η 7η Ιουλίου 2024 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

(Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής και έξοδα μεταφοράς εκθεμάτων) 

 

Ιστοσελίδα έκθεσης: https://finefoodaustralia.com.au/

 

 

 

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss