ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Χαιρετισμός του Προέδρου στο 1ο τεύχος του Επιμελητηριακού Περιοδικού
16/12/2010
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις επαναφοράς του Επιμελητηρίου στους ρυθμούς δουλειάς και προσφοράς στα μέλη του μετά από ένα μεγάλο διάστημα αδράνειας του.

Όλα τα μέλη του ΔΣ μέχρι σήμερα έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων με συνεργασία και με απόλυτη γνώση της ευθύνης απέναντι σας, έχουν καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να επαναφέρουν το Επιμελητήριο στο ρόλο που αυτό πρέπει να διαδραματίζει στην σύγχρονη δύσκολη εποχή. Οραματιζόμαστε ένα Επιμελητήριο που να μπορεί να δημιουργεί τις σωστές συνθήκες επιχειρηματικότητας σε όλο το περιβάλλον της αγοράς, να εκφράζει το σύνολο των επιχειρήσεων και των κλάδων που το συνθέτουν και παράλληλα να προωθεί θέσεις και λύσεις στα έντονα και πολλαπλά προβλήματα , ώστε να δίνεται η δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος τους να μεγαλώνουν και να δημιουργούν στα πλαίσια ενός υγιούς ανταγωνισμού προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο. 

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας φιλοδοξεί μέσα από την παρούσα ηλεκτρονική του πύλη να προσφέρει ουσιαστικές υπηρεσίες πληροφόρησης και ενημέρωσης προς τα μέλη του αλλά και προς κάθε ενδιαφερόμενο, με σκοπό, η προσφερόμενη πληροφόρηση να αποτελέσει όχι μόνο ένα εργαλείο αξιοποίησης της κρίσιμης πληροφορίας για τη πορεία ανάπτυξης των επιχειρήσεων αλλά και ένα εργαλείο προβολής των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών τους.

 Αν και η ψηφιακή πύλη βρίσκεται στο στάδιο ενσωμάτωσης πληροφοριών για τα εγγεγραμμένα μέλη του Επιμελητηρίου και δεν έχει αναπτύξει πλήρως τις δυνατότητές της, ευελπιστούμε ότι με την δική σας συμμετοχή θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε πλήρως το χρήσιμο αυτό «εργαλείο». Για τον λόγο αυτό μην διστάσετε να μας αποστείλετε τις παρατηρήσεις σας.

  Η αναβάθμιση του Επιμελητηρίου μας και η ανάδειξη του σε αξιόπιστο σύμβουλο της Πολιτείας σε θέματα μικρομεσαίων, αποτελεί πρωταρχική επιλογή της νέας Διοίκησης. Για αυτό και καλεί όλους τους εμπλεκόμενους, επιχειρήσεις μέλη, εργαζόμενους στο Επιμελητήριο, συνδικαλιστικούς και κλαδικούς φορείς αλλά και την Πολιτεία, σε συστράτευση και συνεργασία ώστε να υλοποιηθεί το όραμα για ένα καινοτόμο,σύγχρονο και αποτελεσματικό Επιμελητήριο στην υπηρεσία των επιχειρήσεων.          

                                                                    Ο Πρόεδρος                   

                                                         Αλέξανδρος Διαμαντάρας

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss