ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Εικονικές Εκθέσεις - BusinessGlobal.com
08/04/2010
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Οι εικονικές εκθέσεις επιτρέπουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να προσεγγίσουν τμήματα της αγοράς, όπως και ξένους εμπορικούς επισκέπτες, που δεν τους ήταν προσβάσιμοι σε συμβατικές εμπορικές εκθέσεις, η συμμετοχή στις οποίες είναι συχνά αδύνατη για πιθανούς επισκέπτες κι εκθέτες λόγω του απαγορευτικού κόστους συμμετοχής, χρόνου και εξόδων ταξιδιού.

Το Euro-Mediterranean Trade & Partnership Fair (Euro-Med 2010) εγκαινιάζεται επίσημα την 1η Ιουνίου (Preview 1η-31η Μαΐου), και είναι μία διαδικτυακή εμπορική έκθεση και φόρουμ επιχειρηματικών συνδέσεων. Δημιουργήθηκε για να διευκολύνει και να προωθήσει την επαφή των Μεσογειακών μικρομεσαίων επιχειρήσεων με Ευρωπαίους διανομείς, προμηθευτές και χονδρέμπορους, και συνεργασίες/sub-contracting με μεγάλες επιχειρήσεις από την Κεντρική Ευρώπη, αλλά και για να παρακινήσει Ευρωπαϊκές επενδύσεις στην Μεσόγειο. 

Το μάρκετινγκ και η προώθηση των εκθέσεων μας περιλαμβάνει διεθνείς εκστρατείες, τόσο στο διαδίκτυο, όσο και σε άλλα μέσα επικοινωνίας. Οι κινήσεις αυτές συμπεριλαμβάνουν banner ads σε επιλεγμένες ιστοσελίδες παγκόσμια, βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), διαφημίσεις pay-per-click, δελτία τύπου, μεταδοτικό μάρκετινγκ (viral marketing) μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και αποστολή email σε εκατοντάδες χιλιάδες σχετικών παραληπτών στην ιδιόκτητη μας βάση δεδομένων. Όλες μας οι εκθέσεις είναι εντελώς δωρεάν για τους επισκέπτες. Η κάθε ζωντανή διαδραστική έκθεση διαρκεί περίπου ένα μήνα, ενώ τα περίπτερα των εκθετών παραμένουν στο διαδίκτυο για περίοδο 6 μηνών μετά την ζωντανή εκδήλωση. 

Η έκθεση Best of India 2010, που ξεκίνησε την 1η Φεβρουαρίου και λήγει την 31η Μαρτίου, συμπεριλαμβάνει πέραν των 1,050 εκθετών και δέχεται 20,000 εμπορικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο κάθε μέρα από την ημερομηνία έναρξής της. Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.businessglobal.com και να δοκιμάσετε την πλατφόρμα μας στην έκθεση Best of India 2010. Σημειώστε ότι η προηγούμενη έκθεση μας, Best of China 2009, η οποία ολοκληρώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, παρουσίαζε περισσότερους από 3,700 εκθέτες και προσέλκυσε περισσότερους από 600,000 επισκέπτες συνολικά 180 χώρες.

Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας ανέρχεται στο ποσό των €400 ευρώ.

Πληροφορίες: Κα Μαρία Μαχλά

                              Λευκωσία, Κύπρος

                             Τηλ: +357 22 581 450        E-mail:marie@businessglobal.com

                                

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss