ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας διοργανώνει τη ''10η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας'' από 8 έως 13 Οκτωβρίου 2010
04/08/2010
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Μήνυμα του Προέδρου Κου Κ. Ψημμένου για τη 10η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας:

Η «Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας» που φέτος γιορτάζει τα δέκα χρόνια της ανοίγει τις πύλες της , έτοιμη να υποδεχθεί τους εκθέτες και επισκέπτες της. Ο επετειακός της χαρακτήρας και η επιτυχημένη πορεία της την έχουν καταστήσει επιχειρηματικό θεσμό όχι μόνο για την Καρδίτσα , αλλά και για την Κεντρική Ελλάδα. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, η ελπίδα για ανάκαμψη έρχεται μέσα από την σκληρή δουλειά των ίδιων των επιχειρήσεων.
Το Επιμελητήριο Καρδίτσας από την πλευρά του, θα πλαισιώσει την σημαντική αυτή διοργάνωση με μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων καθώς και με μια στοχευμένη διαφημιστική προβολή με βασικό στόχο την προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών .
Τόσο η κατασκευαστική εταιρία όσο και η αρμόδια για την προετοιμασία της Έκθεσης Επιτροπή είναι έτοιμοι να σας παράσχουν κάθε διευκόλυνση για την αρτιότερη προβολή της επιχείρησής σας.
Ο στόχος όλων μας κοινός: Η στήριξη των Μικρών και Μεσαίων επιχειρήσεων, η εξασφάλιση της απασχόλησης , η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, η τόνωση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων.
Η δραστηριότητα του Επιμελητηρίου μας δε σταματά εδώ. Προγραμματίζουμε και σχεδιάζουμε για το μέλλον, οραματιζόμαστε και επιδιώκουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις επιχειρήσεις της περιοχής μας.
Είμαστε σίγουροι ότι η επιτυχία και της «10ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας» θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στην ευόδωση των αιτημάτων του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού μας.

empkarditsa_F13145.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss