ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- Επιχειρηματικές συναντήσεις 22-23 Νοεμβρίου 2010
11/11/2010
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο, με σκοπό τη διμερή ανάπτυξη εμπορικών συνεργασιών, διοργανώνει την Δευτέρα  22 Νοεμβρίου (ώρες 10.00 – 18.00) & Τρίτη  23 Νοεμβρίου (ώρες 10.00 – 15.00)  στο ξενοδοχείο PARK HOTEL (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα), επιχειρηματικές συναντήσεις με ιταλικές εταιρείες στον τομέα τροφίμων-ποτών που θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους. Συγκεκριμένα:
 
Η εταιρεία Mulino Alimentare srl (www.mulinoalimentare.it), από την PARMA, παρασκευάζει εδώ και πολλά χρόνια  εξαιρετικής ποιότητας  τυριά  όπως PARMIGGIANO REGGIANO και GRANA PADANO . (Η εταιρεία ψάχνει να βρει εισαγωγείς , χονδρέμπορους, διανομείς του είδους για συνεργασία).
Η εταιρεία Lauretana spa  (www.lauretana.it), από το 1965 παράγει μεταλλικό νερό μοναδικής ποιότητας , σε ειδικά μπουκάλια σχεδιασμένα απο τον PININFARINA .(Η εταιρεία ψάχνει να βρει εισαγωγείς, delicatessen,διανομείς ΗΟ.RE.CA για συνεργασία).
Η εταιρεία La PIZZA + 1 ( www.lapizzapiuuno.it) παράγει  pizza και  focaccia σε ελενχομένο περιβαλλον και κετεψυγμενες.(Η εταιρεία ψάχνει να βρει εισαγωγείς, χονδρέμπορους, διανομείς του είδους για συνεργασία).
Η εταιρεία Casearia Monti Trentini spa (www.montitrentini.com) παρασκευάζει  από το 1925 παραδοσιακούς τύπους τυριών όπως Caciotta, Provolone, Grana Padano, Asiago καθώς επίσης παράγει και βούτυρο. (Η εταιρεία ψάχνει να βρει εισαγωγείς , χονδρέμπορους, Super Market,  του είδους για συνεργασία).
Η εταιρεία SPECOGNA VINI ( www.specogna.it)   με έδρα την Udine της Β.Ιταλίας παράγει ποιοτικά κρασιά της περιοχής όπως Merlot, Cabernet franc, Cabernet Sauvignon, Pignolo, Refosco, Pinot grigio, Picolit, Ribolla gialla .(Η εταιρεία ψάχνει να βρει εισαγωγείς , χονδρέμπορους, διανομείς του είδους για συνεργασία).
H εταιρεία CAFFE CAVALIERE (www.caffecavaliere.it)  με έδρα το Bari της Ιταλίας δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια στην παραγωγή καφέ προσφέροντας εξαιρετικές ποικιλίες για επαγγελματική ή ατομική χρήση.  (Η εταιρεία ψάχνει να βρει εισαγωγείς, χονδρέμπορους, διανομείς του είδους για συνεργασία).
 
Οι εκπρόσωποι των παραπάνω εταιριών ενδιαφέρονται να συνάψουν συνεργασία με ελληνικές εταιρίες. Για το λόγο αυτό  παρακαλούμε  επικοινωνήστε στο τηλ. 210. 7213209  για να σας ορίσουμε προσωπικό ραντεβού και να στείλετε ΑΜΕΣΑ το παρόν συμπληρωμένο στο φαξ:  210.7213212 υπόψη κας  ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗ  ή στο e-mail: f.karpouzaki@italia.gr
                 
Επωνυμία Επιχείρησης…………………………………………………………………………………
 
Τηλέφωνο.......................................................κινητό..............................................................................
 
Θέση Υπευθύνου………………………………………………………………………………………..
 
Εταιρία  που σας ενδιαφέρει (συμπληρώστε απλά το/α νούμερο/α) ……………………………
 
Προτεινόμενη ώρα ραντεβού..........................................................................


 
  ΓΙΑ  ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ.
 
 
 
 
      Αβέρωφ 4 και Μαρνη, 10433, Aθήνα
      Τηλ: 210-7213209,      Φαξ:  210-7213212
      e-mail: f.karpouzaki@italia.gr,   
      website: www.italia.gr


 

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss