ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διεθνής Έκθεση PLMA τροφίμων και ποτών - World of Private Label
07/12/2010
ΠΗΓΗ: ΟΠΕ

πατήστε για μεγέθυνση

Η Διεθνής Έκθεση PLMA΄s διοργανώνεται κάθε χρόνο στον Εκθεσιακό χώρο RAI Exhibition Centre στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας και προβάλλει τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

Η ανάγκη για προϊόντα Private Label εντείνεται, καθώς καθίσταται σαφές στους επαγγελματίες του χώρου τροφίμων & ποτών ότι τα ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα προσφέρουν μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους και χτίζουν μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή, ενώ οι τιμές τους είναι χαμηλότερες.

Άλλωστε το μερίδιο αγοράς των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας άγγιξε το εκπληκτικό ποσοστό 40% του συνολικού όγκου πωλήσεων  σε  χώρες όπως η Αγγλία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ελβετία και το Βέλγιο και 30% σε αγορές όπως η Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη και οι Σκανδιναβικές χώρες

Η ετήσια Διεθνής Έκθεση Τροφίμων Ποτών «PLMAWorld of Private Label”, αποτελεί τη μεγαλύτερη παγκοσμίως τα τελευταία 30 χρόνια στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας. Το 2011 η Έκθεση θα φιλοξενήσει εκθέτες από περισσότερες από 68 χώρες και περισσότερες από 1000 κατηγορίες προϊόντων.

Η έκθεση εκτείνεται σε 10 Halls του Amsterdam RAI Exhibition Centre και παρουσιάζει ό,τι πιο καινοτομικό και νέο λανσάρεται παγκοσμίως σε προϊόντα και συσκευασία, ενώ αποτελεί τη βασική πηγή έρευνας και ενημέρωσης στον τομέα των τροφίμων.Την Έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν πλήθος αγοραστών αλυσίδων Super Markets και Discount Super Markets, εισαγωγείς και εξαγωγείς από περισσότερες από 90 χώρες.

Περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
PROSKLISISYMMETOCHISD_F11234.E.PLMA2011.doc

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss