ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

27η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας»
21/07/2011
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Επιστολή-Πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κοζάνης σχετικά με την Έκθεση:

Αγαπητοί Συνάδελφοι, 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Επιμελητήριο μας  σε συνεργασία με το φορέα διαχείρισης του  «Εκθεσιακού   Κέντρου Κοζάνης» ξεκίνησε ήδη τις εργασίες για τη διοργάνωση της 27ης «Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας» που θα πραγματοποιηθεί από 23 ως 28 Σεπτεμβρίου 2011, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου του Νομού μας.

 Η  ετήσια αυτή Έκθεση, που εφέτος συμπληρώνει 27 χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας και παρουσίας,  ως το μεγαλύτερο οικονομικό- εμπορικό γεγονός,  στην ευρύτερη περιοχή,  είναι μια από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες Γενικές Περιφερειακές Εκθέσεις στον Ελλαδικό χώρο.Εφέτος, για άλλη μια χρονιά, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι  η 27η διοργάνωσή της φιλοδοξεί να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τόσο του επιχειρηματικού κόσμου και του καταναλωτικού κοινού της περιοχής μας, όσο και των επισκεπτών από  άλλα σημεία της Χώρας, καθώς  και των γειτονικών Βαλκανικών περιοχών. 

 Η αποδειγμένη διοργανωτική εμπειρία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία σχετικά με τα εκθεσιακά γεγονότα  τόσο του Επιμελητηρίου Ν. Κοζάνης, όσο και του φορέα διαχείρισης του Εκθεσιακού Κέντρου,  αλλά και οι επαφές που έχουν πραγματοποιηθεί από τα μέλη της Διοίκησης των δύο φορέων για την ανάδειξη των προϊόντων της ευρύτερης περιοχής και την προσέλκυση ενδιαφερομένων, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα και την επιτυχία της διοργάνωσης.

 Κάθε χρόνο στην έκθεση είναι αισθητή και η Επιμελητηριακή παρουσία με τη συμμετοχή Επιμελητηρίων από πολλές περιοχές της Χώρας που προβάλλουν τα προϊόντα των μελών τους σε ενιαίο περίπτερο ή ακόμα  στηρίζουν  τη συμμετοχή των επιχειρήσεων μελών τους Η συμμετοχή και του δικού σας Επιμελητηρίου  και επιχειρήσεων -μελών σας είμαστε βέβαιοι ότι θα δώσει τη δυνατότητα στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να τα κάνουν γνωστά στο καταναλωτικό κοινό, να προωθήσουν εμπορικές συνεργασίες με νέους πελάτες, να κλείσουν συμφωνίες και  να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους. 

 Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε στο μεγάλο εκθεσιακό γεγονός της Δυτικής Μακεδονίας και σας παρακαλούμε να ενημερώσετε σχετικά τα μέλη του Επιμελητηρίου σας μέσω των εντύπων ή της ιστοσελίδας σας προκειμένου να δηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον συμμετοχής τους. Πληροφοριακά σας ενημερώνουμε ότι το κόστος ενοικίασης εσωτερικού χώρου στο κτίριο του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης ανέρχεται ειδικά για εφέτος, λόγω αρνητικής οικονομικής συγκυρίας, στο ποσό των 55,00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α ανά τετραγωνικό μέτρο (τ.μ.) , ενώ για ενοικίαση εξωτερικού  χώρου η τιμή είναι μόνο 20,00 ευρώ + ΦΠΑ το τ.μ.

Σας διαβιβάζουμε την Δήλωση με τους όρους Συμμετοχής και τις κατόψεις του εκθεσιακού χώρου.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τη γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης στα τηλ. 24610 -45978, 45977 & 45983, αλλά και με τη Δ/νση του Επιμελητηρίου μας στο τηλ. 24610 41693. 

Εν αναμονή των αποφάσεών σας για συμμετοχή στην 27η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας.  

 Με τιμή

Ο Πρόεδρος Του Επιμελητηρίου Κοζάνης

Χρήστος Σάββας

Δείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο την σχετική αίτηση συμμετοχής, κατόψεις της έκθεσης κ.α.

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
space
velos fw27_F7364.zip

 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss