ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόγραμμα Εκθέσεων Ευρωπαικού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού
18/12/2011
ΠΗΓΗ: edpa.gr

πατήστε για μεγέθυνση

3ο AGRO QUALITY FESTIVAL— ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑΣ  15, 16 & 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 - ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, στο κέντρο της Αθήνας, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων,  θα παρου­σιαστούν όλα τα πιστοποιημένα και παραδοσιακά προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα το τριήμερο. Τις δύο προηγούμενες  διοργανώσεις είχαν επισκεφθεί πάνω από 30.000 επισκέπτες, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από το πλήθος και την ποιότητα των ελληνικών πιστοποιημένων και παραδοσιακών προϊόντων ανάμεσα τους και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.

 

5η ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  - 19,20 &21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 -

ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

Το ετήσιο ραντεβού για το Λαϊκό Πολιτισμό και τους εκφραστές του δίνεται και φέτος στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στην 5η Διοργάνωση Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός. Η μεγαλύτερη έκθεση πολιτι­σμού στη χώρα μας, με τη συμμετοχή Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Πολιτιστικών Συλλόγων, Μουσεί­ων κλπ,  & η Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη για τον Πολιτιστικό Τουρισμό  είναι μόνο ένα μέρος της Δι­οργάνωσης.

 

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ -  7, 8 & 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 -  ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

Μετά τη μεγάλη επιτυχία  του προηγούμενου Φεστιβάλ,  το οποίο επισκέφθηκαν πάνω από 25. 000 μελισσοκόμοι, εμπορικοί επισκέπτες και καταναλωτές, αποφασίστηκε η διοργάνωση να γίνεται σε ετήσια βάση. Έτσι ολόκληρος ο κλάδος της μελισσοκομίας δίνει ραντεβού  για 4η χρονιά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το 2012. Στην έκθεση συμμετέχουν εκπρόσωποι από όλη την αλυσίδα παραγω­γής,  μελισσοκόμοι, μελισσοκομικοί Σύλλογοι & Συνεταιρισμοί, Εταιρίες τυποποίησης, διακίνησης και αντιπροσώπευσης μελισσοκομικού εξοπλισμού και συσκευασίας καθώς και Περιφέρειες με τις επιχειρήσεις τους.

Περισσότερες πληροφορίες edpa.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss