ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας παρουσιάζει την: ELLE CERAMICA 27-1-2012
23/12/2011
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Η ELLE CERAMICA  παράγει κεραμικά πλακάκια από το 1968, πάντα με μεγάλη προσοχή στην ικανοποίηση των απαιτήσεων της αγοράς με προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξιεδικεύεται στην προμήθεια προς τις βιομηχανίες πλακακιών Saint Gobain ή /και King Fisher και στις ελεγχόμενές τους, στην Οργανωμένη Μεγάλη Διανομή στην Ιταλία, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο.
Παράγει σχεδόν αποκλειστικά κεραμικό Gres το οποίο είναι πιο γνωστό στον τομέα σαν «επισμαλτωμένη πορσελάνη» σε διάφορα μεγέθη, από 10x10 μέχρι 60x60.Ο συνδυασμός της παράδοσης με τον δυναμισμό ανανέωσης της  ELLE CERAMICA , την καθιστά μια σταθερή και επίκαιρη εταιρία, ιστορική αλλά και κοντά στην τωρινή πραγματικότητα, που αναγνωρίζεται παντού σαν καλλιτεχνική έκφραση του Made in Italy.

Με την έρευνα και το πάθος για νέα προϊόντα, η ELLE CERAMICA παρουσιάζει συλλογές με μοντέρνο και αποκλειστικό στιλ που μπορούν να ανακαλέσουν αισθήσεις και συναισθήματα από άλλες μοντέρνες και περασμένες εποχές, ώστε να γίνονται όλο και πιο ωραίοι οι χώροι όπου ζούμε.

Η εταιρεία θέλοντας να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα θα παρουσιάσει τα προϊόντα της στο ΕΛΛΗΝΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, Μαρνη & Αβεροφ 4, την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2012  (09.30-16.30) ώστε να έλθει σε επαφή με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται  στην εισαγωγή και χονδρική διάθεση ανάλογων προϊόντων.

 Για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτησή σας, σας προσκαλούμε να  καλέσετε στο τηλ. 210. 7213209 κα. Φωτεινη Καρπουζάκη  για να σας ορίσει προσωπικό ραντεβού ή να στείλετε το παρόν συμπληρωμένο στο  φαξ  210.7213212

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss