ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας παρουσιάζει την: PASTIFICIO T I A I S
24/12/2011
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

To Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας παρουσιάζει την:   

                                     PASTIFICIO  T I A I S A      

                                              
Η εταιρία ιδρύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 70 και χαρακτηρίστηκε αμέσως από την χειροποίητη παραγωγή της η οποία διατηρεί τις γεύσεις της αρχαίας παράδοσης της Σαρδηνίας στον τομέα των ζυμαρικών.Ακόμη και σήμερα οι συνταγές του PASTIFICIO TIASIA, περνάνε με γνώση από πατέρα σε γιό και είναι πάντα οι ίδιες όπως τα περασμένα χρόνια.Η γεύση των προϊόντων τονίζεται με φυσικό τρόπο, από την ποιότητα του νερού που χρησιμοποιείται: μόνο νερό από μεγάλο υψόμετρο.

Οι νέες εγκαταστάσεις και οι μοντέρνα τεχνολογία που χρησιμοποιούνται σε όλες τις φάσεις της παραγωγής και της συσκευασίας, η συνεχής φροντίδα σχετικά με την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων και η προσοχή στην επιλογή των πρώτων υλών, δίνουν την δυνατότητα στην εταιρία να προσφέρει τα προϊόντα της παραδοσιακής γαστρονομικής τέχνης του νησιού (Σαρδηνία), με ιδιάιτερες οργανοληπτικές ιδιότητες και με εξαιρετική ποιότητα. ΠροϊόνταΚατεψυγμένα ζυμαρικά:

-          ravioli με μυζήθρα (ricotta)

-          ravioli γλυκά με μυζήθρα

-          ravioli με τυρί- gnocchi Σαρδηνίας διάφορα σχήματα

-         saedas ( τυπικό ζυμαρικό της Σαρδηνίας)

 

Όλα τα προϊόντα είναι κατεψυγμένα και έχουν διάρκεια ένα χρόνο.Οι συσκευασίες προορίζονται τόσο για επαγγελματική χρήση ( ho.re.ca) όσο και για την λιανική πώληση. Η εταιρεία θέλοντας να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα θα παρουσιάσει τα προϊόντα της στο ΕΛΛΗΝΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, Μαρνη & Αβερω φ 4, την                       ΔΕΥΤΕΡΑ 30. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2012  (09.30-16.30) ώστε να έλθει σε επαφή με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται   στην εισαγωγή και χονδρική διάθεση ανάλογων προϊόντων.  

Για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτησή σας, σας προσκαλούμε να  καλέσετε στο τηλ. 210. 7213209 κα. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗ  για να σας ορίσει προσωπικό ραντεβού ή να στείλετε το παρόν συμπληρωμένο στο  φαξ  210.7213212

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss