ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Εκθέσεις Οικοδομικής Βιομηχανίας 2019-2020 στην Αφρική
30/10/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

SOLAREXPO TANZANIA 2019

7 - 9 Νοεμβρίου 2019

2019
Tanzania 5th Tanzania Solar Expo 2019 copyστο Diamond Jubilee Expo Center, Dar es Salaam, Tanzania

 

Η 5η διεθνή έκθεση SOLAREXPO 2019 στην Τανζανία έχει ιδιαίτερη σημασία μια και αναδεικνύει έναν τομέα της οικονομίας που μετατρέπει τους διάφορους πόρους σε μια κατασκευασμένη φυσική οικονομική και κοινωνική υποδομή που είναι απαραίτητη για την κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη της χώρας.

 

Ο τομέας των ηλιακών προϊόντων και μηχανημάτων της Τανζανίας, εξακολουθεί να είναι ο πιο συναρπαστικός και γρήγορα αναπτυσσόμενος τομέας στην οικονομία της χώρας, προσελκύοντας χιλιάδες επενδυτές.

 

 

read more

---

PLASTICS, PRINTING & PACKAGING 2019 - TANZANIA

7 - 9 Νοεμβρίου 2019ppp tanzania c

στο Diamond Jubilee Expo Center, Dar es Salaam, Tanzania

 

Η 22η διεθνή έκθεση PPPEXPO 2019 είναι η μεγαλύτερη εμπορική εκδήλωση στους τομείς Πλαστικών, Τυπογραφίας και Συσκευασίας που διεξάγεται ετησίως στην Τανζανία, η οποία πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την Έκθεση Εμπορίου Ανατολικής Αφρικής (EAITE). Η έκθεση προσελκύει εκθέτες από περισσότερες από 20 χώρες και επισκέπτες από όλη την Ανατολική & Κεντρική Αφρική, παρέχοντας έτσι στους εκθέτες μια εξαιρετική ευκαιρία να εξερευνήσουν αρκετές αγορές ταυτόχρονα.

read more

 

 

---

 

 

BUILDEXPO & SOLAREXPO 2020 - ETHIOPIA

 

24 - 26 Φεβρουαρίου 2020

στο Millenium Hall, Addis Ababa, Ethiopia

 

Η συντριπτική ανταπόκριση της Ηλιακής Βιομηχανίας ενθάρρυνε την Expogroup να ξεκινήσει την "SOLAR AFRICA" και μετά από επιτυχημένες εκδόσεις στην Κένυα και την Τανζανία η "SOLAR AFRICA" είναι έτοιμη να βγει στην αγορά της Αιθιοπίας.SOLAREXPO ETHIOPIA

 

Η "SOLAR AFRICA" στην Αιθιοπία θα διεξαχθεί ταυτόχρονα με την Power & Energy Africa από τις 24 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2020.

 

Η περιοχή προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες σε προμηθευτές σε όλο τον κόσμο, έχοντας μεταξύ των ισχυρότερων ηλιακών πόρων στον κόσμο. Συγκεκριμένα, η περιοχή προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες για συστήματα συμπυκνωμένης ηλιακής ενέργειας (CSP) και συγκεντρωμένα φωτοβολταϊκά (CPV).

 

 

read more

 

 

---

 

 

BUILDEXPO & AFRIGLASS KENYA 2020

10- 12 Ιουνίου 2020

στο Κenyatta Int'l Convention Centre, NAIROBI

 

 

 

Η AFRIGLASS είναι η πρώτη αξιόπιστη εμπορική έκθεση ΓΥΑΛΙΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ της Αφρικής.

 

Η έκθεση αυτή θα προσφέρει στους καλύτερους παγκόσμιους κατασκευαστές και εξαγωγείς μια πλατφόρμα για να εισέλθουν στην πιο ελπιδοφόρα αγορά του κόσμου της χιλιετίας - την Αφρική.

Η εμπορική εκδήλωση θα καλύψει διάφορους τομείς των Windows & Glass, Πρώτες ύλες για την παραγωγή γυαλιού, Τεχνολογία τήξης γυαλιού, Επεξεργασία γυαλιού, Εξοπλισμός επεξεργασίας γυαλιού, Τεχνολογία πλαστικοποιημένου γυαλιού, Αλεξίσφαιρο γυαλί, Μονωτικό γυαλί, Γυαλί σε εσωτερικούς χώρους: Δάπεδα, Φράγματα κλπ., Γυαλί Εξοπλισμός & Αξεσουάρ, γυάλινη συσκευασία, αποθήκευση γυαλιού, χειρισμός γυαλιού, γυαλί κόλλες, διακοσμητικό γυαλί, και πολλά άλλα.

 

 

 

---

 

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss