ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στη μεγαλύτερη Έκθεση Τουρισμού ''PHILOXENIA''
03/11/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

AfisaA421x29_F5976.7ek..jpegΤο Επιμελητήριο Φθιώτιδας προγραμματίζει τη συμμετοχή του στη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού PHILOXENIA, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 18-20 Νοεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, υλοποιώντας δυο στοχευμένες δράσεις.

Η 1η θα αφορά την «οινική» παρουσίαση της Φθιώτιδας, όπου μέσα από ένα δίωρο event, θα παρουσιάσουμε τα τοπικά μας κρασιά και τις ποικιλίες οίνου στο ευρύ κοινό, θα φέρουμε σε επαφή τους επισκέπτες με τα οινοποιεία μας, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν εδέσματα που αναδεικνύουν τον οίνο. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου το απόγευμα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας.

Η 2η εκδήλωση θα αφορά την παράθεση γεύματος σε διακεκριμένους δημοσιογράφους της Βορείου Ελλάδος, με σκοπό να τους γνωρίσουμε τον τόπο μας, τα προϊόντα μας, τη Φθιώτιδα ως προορισμό τουρισμού και γαστρονομίας, έτσι ώστε να μεταφέρουν γεύσεις, αρώματα και εικόνες διαφημίζοντας την περιοχή μας μέσα από τα συγκεκριμένα media. Η εν λόγω εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 19 Νοεμβρίου το μεσημέρι σε κεντρικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο υλοποίησης των παραπάνω ενεργειών, όσες επιχειρήσεις μέλη μας – που δραστηριοποιούνται στον οινικό τομέα, αλλά και στην παραγωγή τοπικών προϊόντων (συγκεκριμένα: τυροκομικά, σνακ, ελιές, πατέ ελιάς, κριτσίνια) – επιθυμούν να προσφέρουν τα προϊόντα τους τα οποία θα προβληθούν & θα συνοδέψουν και τις δύο δράσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο, το αργότερο έως την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Χριστόφορος Παπαβασιλείου, τηλ. 2231022112, 6972927017, e-mail: christoforos.papavasiliou@gmail.com 

MailΑποστολή με email PrintΕκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
chamber business catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
business directory

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

INVESTMENT TOOLS
ELEARNING
ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ζωντανές Συνδέσεις
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΒΕ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ AGORA - MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS ENTERPRICE GREECE YOUR EUROPE

ktp  kps
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
gr  eu


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss