ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2015» και η «2η ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»
28/01/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Η οικονομική δυσχέρεια που επικρατεί στη χώρα μας  έχει επηρεάσει αναμφίβολα την επιχειρηματική δραστηριότητα του τόπου . Ταυτόχρονα όμως είναι μια περίοδος που προσφέρεται  για ανασυγκρότηση , ανανέωση, εφαρμογή νέων σχεδίων και ιδεών  δημιουργικών και ποιο αποδοτικών.Με ευρηματικότητα, δημιουργικό πνεύμα και αισιοδοξία πρέπει να παλέψουμε για να  βγούμε από την κρίση , που αποτελείσημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη υγιούς επιχειρηματικότητας και ανταγωνισμού.

       Με ελπίδα για ανάπτυξη και αέρα ανανέωσης,  η εταιρία «ΚΥΚΛΟΣ» ξεκινά τις διαδικασίες για την διοργάνωση της ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2015» που θα πραγματοποιηθεί από τις  16 έως τις 24  Μαΐου 2015 σε νέο εκθεσιακό χώρο στο ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ  στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ υπό την αιγίδα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και του ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ, παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η «2η ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» .

       Σαφώς ανανεωμένη, σε νέο Εκθεσιακό χώρο η  ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ θέτει τον πήχη ακόμα ποιο ψηλά και μαζί με την  «2η ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» που πέρυσι σημείωσε μεγάλη επιτυχία  , θα επικεντρωθούν στην τόνωση  της αγοράς, την σύναψη εμπορικών συμφωνιών την προώθηση νέων ιδεών και προϊόντων και παράλληλα  αναδεικνύοντας όλη τη γνώση και την τεχνολογία του κλάδου της θέρμανσης , ψύξης , μόνωσης και ηλιακής ενέργειας, θα παρουσιάσουν καινοτόμες λύσεις με στόχο την εξοικονόμηση  σε συνδυασμό με την υψηλότερη δυνατή απόδοση.

     Η «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ» με δυναμική και αδιάλειπτη παρουσία δεκαέξι χρόνων, συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία της ευρύτερης περιοχής και αντιστέκεται σθεναρά  στην κρίση. Κάθε χρόνο την επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες, η φετινή διοργάνωση δε,  ευελπιστούμε να ξεπεράσει σε επισκεψιμότητα και επιτυχία κάθε προηγούμενη, καθώς  επικεντρωνόμαστε στην στοχευμένη  διαφημιστική προβολή όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά Πανελλαδικό καθώς και στη γειτονική Αλβανία.

       Η εταιρία «ΚΥΚΛΟΣ» στην προσπάθεια της να στηρίξει τις ελληνική επιχειρηματικότητα και  κατανοώντας την δύσκολη  οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας,  διατηρεί και φέτος την τιμολογιακή πολιτική της σε χαμηλά επίπεδα, χωρίς φυσικά να μειώνει τις υπηρεσίες και τις παροχές  στους εκθέτες της.

      Με την πολυετή εμπειρία ,την ειδίκευση και την γνώση στον τομέα της διοργανώσεις εκθέσεων σας διαβεβαιώνουμε ότι  και οι δύο εκθέσεις «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2015» και «2η ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» θα είναι  υψηλών προδιαγραφών και σας προσκαλούμε να συμμετέχετε, δίνοντας σας τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με χιλιάδες  επαγγελματίες και απλούς επισκέπτες.

 

                                                                                                          Με εκτίμηση                                                                                                                            

                                                                                                           Γεώργιος Μπασέκης

 

«ΚΥΚΛΟΣ» ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΜΜ. ΞΑΝΘΟΥ 41  45445  ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΤΗΛ. 26510-37114 , FAX. 26510-37119

ΚΙΝ. 6944107862

Εmail :kyklosek@otenet.gr

www.kyklos-ektheseis.gr

 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ Τ.Μ.:  50€ ΠΛΕΟΝ Φ.Π.Α. 23%

                                         

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss