ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

16η SIAL CHINA - 5η SIAL WINE WORLD 2015 - Έκθεση Τροφίμων, Ποτών και εξοπλισμού (HORECA)
24/03/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ 2015

Εκθεσιακός Χώρος: 115.000 τ.μ.
Αριθμός Εκθετών: 2,700 +
Αριθμός Επισκεπτών: 55,000 +
Αίθουσες: 10

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

Η Έκθεση θα φιλοξενήσει εταιρείες με προϊόντα της κατηγορίας τροφίμων και ποτών όπως: φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αποξηραμένα φρούτα, ξηροί καρποί, γαλακτοκομικά, προϊόντα επεξεργασμένου κρέατος, αλλαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, έλαια και λίπη, κονσέρβες, έτοιμα γεύματα, θαλασσινά και ψάρια, αρτοποιήματα, προϊόντα ζαχαροπλαστικής, προϊόντα delicatessen, αναψυκτικά και μη αλκοολούχα ποτά, κρασί, αλκοολούχα ποτά κα.

9

 

 

Οι δυο εκθέσεις παραδοσιακά προσελκύουν το ενδιαφέρον των σημαντικότερων εισαγωγέων, διανομέων, επαγγελματιών λιανικής και χονδρεμπόρων της Κίνας.

8

 

 

Συμμετέχετε στη Έκθεση ως Εκθέτες! Για εκδήλωση ενδιαφέροντος: info@kremlianna.gr

6-8 Μαϊου 2015 στο NEO Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Shanghai στην Κίνα - SNIEC

Η Διεθνή Έκθεση SIAL CHINA είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τον κλάδο τροφίμων- ποτών στην Ασία. Με ετήσια παρουσία, αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση στην περιοχή: η περσινή διοργάνωση συγκέντρωσε περί τους 2.385 εκθέτες και πάνω από 49.000 εμπορικούς επισκέπτες και 55 εθνικά περίπτερα. Φέτος αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 2.700 εκθέτες και 55.000 επισκέπτες με το 80% του διαθέσιμου χώρου να έχει ήδη διατεθεί. Η διεθνής έκθεση SIAL CHINA συμπεριλαμβάνεται στο γκρουπ εκθεσιακών γεγονότων της SIAL, ηγετικής ευρωπαϊκής έκθεσης που ξεκίνησε από 1964 στο Παρίσι και σταδιακά επεκτάθηκε με επτά πλέον διεθνούς εμβέλειας εκθεσιακά γεγονότα παγκοσμίως. Η έκθεση εδρεύει στην Σανγκάη, την μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη στην Κίνα, διεθνές οικονομικό και εμπορικό διαμετακομιστικό κέντρο με το πιο πολυάσχολο λιμάνι παγκοσμίως.

Παράλληλα, η SIAL CHINA συστεγάζεται με την SIAL WINE WORLD, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα για κρασιά στην Κίνα. Η κατανάλωση κρασιού στην Κίνα αυξάνεται ετησίως, κατακτώντας την 5η θέση παγκοσμίως για κατανάλωση κρασιού γενικά, ενώ ειδικότερα για το κόκκινο κρασί έχει καταλάβει την πρώτη θέση, εκτοπίζοντας τη Γαλλία. Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να φιλοξενήσει 350 εκθέτες και να συγκεντρώσει περισσότερους από 15.000 εμπορικούς επισκέπτες.

7

 

Η Εκθέσεις διοργανώνεται από τον Οργανισμό Εκθέσεων Compexposium - Στην Ελλάδα από την εταιρεία GREAT - Trade Exhibitions and Exports - Consulting. Η GREAT – Trade Exhibitions and Exports - Consulting έχει εξασφαλίσει προνομιακό χώρο στη διεθνή έκθεση. Η καλαίσθητη παρουσία της GREAT – Trade Exhibitions and Exports - Consulting με φρέσκιες ιδέες και δημιουργικές προτάσεις θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση των προϊόντων σας.

 Footer final

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

toyrismos

Τουρισμός στη Φθιώτιδα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

www.directmarket.gr

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Κατάλογος Επιχειρήσεων

Δείτε τις Επιχειρήσεις του Μητρώου μας

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Φθιώτιδας

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

INVESTMENT TOOLS


 
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚτΠ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)
 


©Portal Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss